• Home /
  • QMS Medicosmetics collageen producten

QMS Medicosmetics collageen producten QMS Medicosmetics Day en Night Collageen

QMS Medicosmetics collageen producten

QMS Medicosmetics collageen producten pakken huidveroudering aan. De nieuwe Classic Collageen set en de MED Collageen Set bevatten het innovatieve Neotec A15® complex. Hierdoor werkt het nog effectiever op huidveroudering.

Wat is nieuw?

Wat is nieuw? Aan deze geheel nieuw ontwikkelde en gepatenteerde collagenen zijn meervoudig hyaluronzuur in verschillende molecuul grootte en honing in liposomen toegevoegd. De werking van het collageen gaat tot onder de lamina. De lamina is het collageen plaklaagje tussen de dermis en de epidermis, hetgeen celcommunicatie mogelijk maakt. Dit vormt een vocht complex, geeft een depot effect en bindt meer vocht in de epidermis als voorheen.

Ook de fruitzuurpeelings zijn vernieuwd, hierdoor krijgen alle QMS ingredienten een nog sterkere en snellere werking.

Een zijdezacht gevoel

De nieuwe collagenen geven een zijdezacht gevoel op de huid, maar doordat de nieuwe collagenen heel intens en sterk geconcentreerd zijn en doordat de collagenen dieper in de huid werken, is het raadzaam de huid rustig te laten wennen. Bovendien is er omega 3 toegevoegd. Omega 3 is een sterke anti radicaal. Een waargenomen verjonging van 1,8 jaar is al na 2 maanden zichtbaar en wetenschappelijk aantoonbaar bewezen. UV veroudering wordt hiermee met 5,5 jaar vertraagd.

  • Classic Collageen Set: vanaf 27 jaar voor alle huiden
  • MED Collageen Set: voor de gevoelige en problematische huid

Hoe werken de QMS Medicosmetics collageen producten

QMS heeft het nieuwe collageen Neotec A15® toegevoegd. Dit is een complex speciaal ontwikkeld het collageen beter in de huid te kunnen brengen. Daarnaast zit er een Hyaluronzuur Complex en de peptide Matrixyl 3000 ® in het collageen serum. Het collageen kan nu beter huidveroudering aanpakken. De nieuwe formule levert betere resultaten.

QMS Medicosmetics Classic set bestaat uit

  • Day Collageen 30 ml
  • Night Collageen 30 ml
  • Exfoliant Fluid 30 ml

QMS Medicosmetics Day Collageen

Een collageen serum voor de dag dat de huid hydrateert en beschermt tegen vrije radicalen. De innovatieve Neotec A15® Collageen en Hyaluronzuur complex en Matrixyl 3000 ®, helpen om het vochtgehalte in de huid te verbeteren. De huid zal gladder worden en een frissere uitstraling krijgen.

QMS Medicosmetics Night Collageen

Een collageen serum voor de nacht om de huid tijdens de nacht te herstellen en fijne lijntjes en rimpels te verminderen. De combinatie van de Neotec A15® collageen en hyaluronzuur complex en Matrixyl 3000® zijn bedoeld om de nachtelijke herstelproces te stimuleren en huidveroudering te vertragen.

QMS Medicosmetics Exfoliant Fluid

Een unieke en zachte peeling met fruitzuren en enzymen. Samen verwijderen ze de dode huidcellen en zorgen voor sneller celdeling. Door de Exfoliant Fluid kan de huid het collageen beter opnemen. Poriën worden fijner en de huid voelt gladder aan en krijgt een mooie, egale kleur.

QMS Medicosmetics MED Collageen Set bestaat uit

  • MED Day Protection 30 ml
  • MED Night Collageen Repair 30 ml
  • MED Dermabrasive Gel 30 ml

QMS Medicosmetics MED Day Protection

Ontwikkeld voor de gevoelige huid. Het hydraterende en beschermende dag serum met collageen, Neotec A15®, Hyaluronzuur complex en Matrixyl 3000 ®  verminderen irritatie en versterken de huid barrièrefunctie. MED Day Protection kalmeert de huid.

QMS Medicosmetics MED Night Collageen Repair

Hydraterend en kalmerend nacht serum voor de gevoelige en zeer gevoelige huid. De combinatie van een revolutionaire formule met het krachtige Neotec A15® Collageen, Hyaluronzuur complex en Matrixyl 3000 ® herstellen de huid tijdens de nacht en vertragen huidveroudering. De huid voelt gladder aan.

QMS Medicosmetics MED Dermabrasive Gel

Milde peeling voor de gevoelige huid met fruitzuren en enzymen. Samen verwijderen ze dode huidcellen en zorgen ervoor dat het collageen serum beter door de huid kan worden opgenomen. Bij regelmatig gebruik zullen de poriën fijner worden en zal de huid gladder en stralender worden.

Prijs Classic Collageen Set 225 euro (3 x 30 ml) – shop online

Prijs MED Collageen Set 225 euro (3 x 30 ml) – shop online

QMS Medicosmetics huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

QMS Medicosmetics collageen producten
Average rating:  
 3 reviews
by Jacqueline Ruiters on QMS Medicosmetics collageen producten

Ruim een half jaar gebruik ik nu de QMS producten en ik ben zeer tevreden!
Mijn huid ziet er goed gehydrateerd uit met een mooie glow!
Vooral de sport active creme is mijn favoriet, precies de goede textuur met een natuurlijk tintje: ik heb geen foundation meer nodig. Top👌

by Anita van Bree on QMS Medicosmetics collageen producten

Fantastisch Ilona dat ik de QMS producten nu ook online bij je kan bestellen. Je bent de beste voor mij!

by Marian on QMS Medicosmetics collageen producten

Collageen is super.