• Home /
  • Blog
  • / Het QMS Medicosmetics Classic collageenset vermindert de tekenen van veroudering met 25%

Het QMS Medicosmetics Classic collageenset vermindert de tekenen van veroudering met 25% Wat is je huid je waard

Het QMS Medicosmetics Classic collageenset vermindert de tekenen van veroudering met 25%

Het QMS Medicosmetics Classic collageenset vermindert de tekenen van veroudering met 25%. Wat is je huid je waard?

Het is nu officieel…

Het is nu officieel en we zijn dan ook zeer verheugd, om de verbluffende resultaten van onze recente klinische onderzoeken betreffende het QMS Medicosmetics Classic Collagen Set over een periode van 8 weken, met je te delen.

Wanneer ze samen worden gebruikt, is klinisch bewezen dat de exfoliant vloeistof, het dag collageen en het nacht collageen samen, de tekenen van veroudering met 25% na 8 weken verminderen. De hydratatie verbetert met 210% na 4 weken en met 245% na 8 weken.  

Negen van de tien vrouwen zagen zichtbaar resultaat. De huid werd steviger, helderder, gelijkmatiger, gezonder en stralender. Een voller en gehydrateerd uitziende huid enkel na 8 weken gebruik. Wie wil dat nou niet?

Exfoliant Fluid

De fruitzuur peeling van QMS Medicosmetics heeft een vernieuwde formulie en tast de huidbarrière niet aan. Het bevat een liposomaal ingekapseld hyaluronzuur (hyaluronzuur + honing verpakt in een liposoom) en een anti-irritatie complex. Het fruitzuur is parabenen vrij en zorgt voor een diepere opname van de werkstoffen waaronder het collageen van QMS Medicosmetics. Gebruik de fruitzuurpeeling altijd overdag voor de beste werking. Het fruitzuur van QMS Medicosmetics heeft een veilige ph-waarde, waardoor het de huid niet beschadigt. Hierdoor kan het fruitzuur ook dagelijks en in het gehele gelaat, decolleté en hals worden gebruikt.

Dag Collageen

Dag Collageen, een vernieuwde formule voor overdag met beschermende werkstoffen. Iedere dag en nacht verliest onze huid collageen en vocht waardoor rimpels ontstaan. Met het Dag Collageen van QMS Medicosmetics vul je het collageen tijdens de dag aan, waardoor de huid gladder wordt en meer volume krijgt.

Nacht Collageen

Nacht Collageen van QMS Medicosmetics speciaal voor de nacht met regenerende werkstoffen. Iedere dag en nacht verliest onze huid collageen en vocht waardoor rimpels ontstaan. Met het Nacht Collageen van QMS Medicosmetics vul je het collageen tijdens de nacht aan waardoor de huid gladder wordt en meer volume krijgt.

Shop het QMS Medicosmetics Collageen Set online

QMS Medicosmetics huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.