QMS Medicosmetics Active Exfoliant 11%

Instructie video van Huidinstituut Parkstad voor jou

Fruitzuur peelingen QMS Medicosmetics

De fruitzuur peelingen van QMS Medicosmetics hebben een vernieuwde formule en tasten de huidbarrière niet aan. Het bevat een liposomaal ingekapseld hyaluronzuur (hyaluronzuur + honing verpakt in een liposoom) en een anti-irritatie complex. Het fruitzuur is parabenen vrij en zorgt voor een diepere opname van de werkstoffen waaronder het collageen van QMS Medicosmetics. Gebruik de fruitzuurpeeling altijd overdag voor de beste werking.

Wat zijn fruitzuren?

Fruitzuren zijn in staat om stapsgewijs de bovenste laag van de opperhuid te verbeteren (stratum corneum). De verbindingen die de huidcellen aan elkaar houden worden door het fruitzuur opgelost waardoor ze verwijderd worden. De fruitzuren van QMS Medicosmetics hebben een veilige ph-waarde (Active Exfoliant 11% en Active Exfoliant Sensitive 7%) waardoor ze de huid niet beschadigen. Hierdoor kunnen de fruitzuren ook dagelijks worden gebruikt. Het fruitzuur bevat o.a. glycolzuur dat de kleinste molecuul heeft en daardoor het dieper in een huid kan komen dan de andere fruitzuren. Een prikkelend gevoel kan waargenomen worden op de huid maar dit wil zeggen dat het fruitzuur zijn werk goed uitvoert. Des te dikker je het fruitzuur aanbrengt, des te meer het kan prikkelen. 

Fruitzuur peeling belangrijk bij het QMS Medicosmetics collageen

Collageen in een huid krijgen is zonder de QMS Medicosmetics fruitzuren ook mogelijk, maar ze vermakkelijken dit proces zeer zeker. Het fruitzuur in de Active Exfoliant 11% en de Active Exfoliant 7% zetten de huid “open” zodat het collageen makkelijker de huid in kan. Daarom is het belangrijk om dagelijks het fruitzuur te gebruiken.

QMS Medicosmetics fruitzuur producten

  • Active Exfoliant 11% : voor alle huiden en is sterker dan de Active Exfoliant 7% Sensitive.
  • Active Exfoliant 7% Sensitive : voor de gevoelige huid, rode huid of een huid waar TE voor staat

Shop QMS Medicosmetics Active Exfoliant 11% of 7% online

QMS Medicosmetics huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.