• Home /
  • Blog
  • / QMS Medicosmetics Accessoires, echte hebbedingetjes

QMS Medicosmetics Accessoires, echte hebbedingetjes

Kwasten, sponzen, massage spatels en bandeau’s

QMS Medicosmetics Accessoires, echte hebbedingetjes: kwasten, sponzen, massage spatels en bandeau’s. Alle accessoires zijn voorzien van het mooie QMS Medicosmetics logo.

Dankzij de kwast breng je bv de Exfoliant 7% of 11% heel nauwkeurig aan, zodat de werking optimaal is. Ook de maskers breng je mooier aan met deze QMS kwast. De kwast reinig je door goed te spoelen met water.

De dagelijkse reiniging wordt net wat intenser wanneer je een spons gebruikt om de Deep Gentle Cleanser te verwijderen. Maskers verwijder je met deze spons ook veel makkelijker. Het sponsje reinig je in de wasmachine. Niet in de droger doen!

Het QMS bandeau werkt super tijdens de reiniging. Zo blijven je haren vetvrij.

De massage spatel is 8 cm x 5 cm en is gemaakt van keramiek. Geef je huid een ontspannende massage met deze mooie spatel. Stimuleert de doorbloeding, waardoor zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen getransporteerd worden. Ook de lymfebanen worden gestimuleerd, waardoor de afvalstoffen worden afgevoerd. Je huid oogt strakker en frisser. Ideaal te gebruiken tijdens de reiniging met Deep Gentle Cleanser of bv het Power Firm Masker.

Shop deze QMS Accessoires online

QMS Medicosmetics huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.