• Home /
  • Blog
  • / QMS Epigen Daily Detox Serum, uitgeprobeerd en getest

QMS Epigen Daily Detox Serum, uitgeprobeerd en getest Lees deze review van " TheChicGeek "

QMS Epigen Daily Detox Serum, uitgeprobeerd en getest

QMS Epigen Daily Detox Serum, uitgeprobeerd en getest, lees deze review van ” theChicGeek “

EpiGen Daily-Detox Serum van QMS is specifiek ontworpen om de schade aan te pakken die de toenemende vervuiling op onze huid heeft. Centraal in zijn formule, staat het innovatieve Epigenetic-Peptide dat de functie van Royalactin (royal jelly proteïne) nabootst. Dit heeft een positief effect op de regeneratie van de epidermis en biedt in combinatie met de andere geavanceerde ingrediënten gerichte actie tegen de impact van vervuiling op de huid.

De belangrijkste ingrediënten zijn

  • PCW-Skin Relaxing Extract van de Zwitserse steendennen, die lokale roodheid en ouderdomsvlekken verminderen, wat resulteert in een gelijkmatiger huiduiterlijk.
  • Matrikine Complex, een speciaal messenger-peptide (matrikines) dat een rol speelt in huidherstelprocessen  
  • GCI-Peptide, die genomische integriteit handhaaft door DNA-schade te beschermen en te herstellen

TheChicGeek zegt…..

TheChicGeek zegt: “Ik had nog nooit van QMS gehoord, dus dit was het eerste product dat ik heb geprobeerd. Ik had het geluk kennis te maken met het brein achter het merk, Dr. Erich Schulte. Als plastisch chirurg, uit Duitsland, richtte hij QMS op om de huid van zijn patiënten in tip-top vorm te krijgen voordat ze onder het mes gingen.

Pollutie, is na UV schade, het grootste huid probleem

Hij zegt dat een van de grootste stressfactoren van de huid, na UV-schade, vervuiling is en met het huidige probleem van Londen is dit gemakkelijk te geloven. De stijgende niveaus van microscopische verontreinigende deeltjes in de lucht kunnen leiden tot huidirritaties, verhoogde gevoeligheid, hyperpigmentatie, vroegtijdige huidveroudering, verstopte poriën en acne. Deze deeltjes zijn zo klein dat ze tot in de opperhuid kunnen doordringen en hier begint de schade. Schulte zegt: “Het zeer innovatieve complex van actieve bestanddelen in EpiGen Daily-Detox Serum helpt om de negatieve chemische markeringen, die een nadelige invloed hebben op de huid te deactiveren, terwijl epidermale regeneratie wordt versneld, het cellulaire reinigingsproces wordt geactiveerd en huidveroudering wordt vertraagd.”

Epigen Daily Detox Serum voor overdag

Breng Epigen Daily Detox Serum eenmaal per dag, ’s morgens, onder je moisturizer aan. Het is waarschijnlijk een van de duurste producten die ik heb geprobeerd – 188 euro voor 30ml. Het is werkelijk goed, maar het is moeilijk om er niet verlegen om te zijn als je bedenkt hoe duur het is. Maar als het eenmaal per dag is, zou het een redelijke tijd moeten meegaan. 

Het gaat inderdaad behoorlijk lang mee, bijna 3 maanden. En dat bij dagelijks gebruik. Mijn huid? Mijn huid heeft ervan genoten, ziet er top uit. Veel frisser en mijn pigmentvlek is daadwerkelijk minder geworden. Ik blijf dit Epigen Serum zeker gebruiken, ondanks de prijs. Mijn huid is het me waard! Sterker…ik ga meer proberen, het collageen, het fruitzuur en een nacht product.

QMS staat voor ‘quick magic skin’ en Dr. Schulte zegt dat het uitroepteken van !QMS Medicosmetics werd geïnspireerd door de Duitse ontwerper Wolfgang Joop – JOOP! Hij dacht dat het uitroepteken, mensen zou intrigeren om meer te willen weten over zijn ontluikende huidverzorgingsmerk. Dit Doctor-merk wordt alleen maar groter en groter, omdat mensen willen betalen voor de wetenschap in plaats van de verpakking, het merk en de marketingcampagne. Dit is er zeker één om in de gaten te houden. “

QMS Medicosmetics huidspecialiste, QMS Meet and Treat specialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huidinstituut Parkstad
Average rating:  
 0 reviews

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.