pigmentvlekken

Pigmentvlekken Hoe behandel je pigmentvlekken?

pigmentvlekken

Pigmentvlekken verwijderen

Pigmentvlekken verwijderen, is dat mogelijk? Pigmentvlekken op de huid worden veroorzaakt door een teveel aan melanine. Er ontstaan donkere bruine plekjes. De zon is vaak de boosdoener als oorzaak van pigmentvlekken. Daarom zien we pigmentvlekken vooral voorkomen in het gezicht en op de handen. Deze worden het vaakst blootgesteld aan zonlicht.

Hoe behandel je pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn een gevolg van een ophoping van pigment (melanine) en zijn in het algemeen goed te behandelen. Door de IPL behandelingen halen we het pigment wat dieper in de huid gelegen is naar boven. Na de eerste 2 à 3 dagen wordt de pigmentvlek dan ook donkerder. Er zullen kleine korstjes ontstaan doordat de huid het overschot aan pigment af gaat stoten. Na enkele behandelingen verdwijnt de pigmentvlek en zie je een veel lichtere/roze huid. Prijs per behandeling 50 euro.

Thuisgebruik

  • Skin Tone Light Serum
  • Cellular Sun SPF 50

QMS Medicosmetics – Skin Tone Light Serum

Skin Tone Light Serum is speciaal ontwikkeld tegen pigment en ouderdomsvlekken zonder dat het de barriere-beschermingsfunctie van de huid beschadigt. Skin Tone Light Serum is exclusief ontwikkeld om doelgericht pigmentvlekken te verminderen en te voorkomen dat deze erger worden. Skin Tone Light Serum pakt hyper pigmentatie aan, verbetert de elasticiteit van de huid en vermindert lijntjes. Na een paar weken consequent gebruik, vervagen pigmentvlekken en gaat je huid weer stralen.

Gebruik

Gebruik: Na het reinigen en het gebruik van de exfoliant fluid, 2 x per dag aanbrengen op de pigment of ouderdomsvlek. Gebruik hier overheen het collageen of de Cellular Marine. Let op: eerst Skin Tone Light Serum en dan het collageen.

Werkstoffen

Skin Tone Light Serum bevat een werkstof complex uit Soja-isoflavone, hexylresorcinol en oligo Peptid-34. Ieder ingredient zorgt voor zijn unieke eigen aanpak tegen ouderdoms-en pigmentvlekken. Uniek is dat dit product eventueel ook over het hele gelaat gebruikt mag worden, en dan alleen de pigment-en ouderdomsvlekken verminderen en de rest van uw huid straalt.

Inhoud 15 ml

ga hier naar de QMS Medicosmetics webshop >>

 

Pigmentvlekken verwijderen doe je bij huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huidinstituut Parkstad
Average rating:  
 0 reviews

Vergelijkbare berichten