Permanente make-up Mooier met permanente make-up

Permanente make-up

Permanente make-up is de ideale oplossing voor diegenen die het moe zijn zich dagelijks te moeten opmaken. het heeft een natuurlijke uitstraling en is zelfs voor een gevoelige huid geschikt. het gezicht ziet er onder alle omstandigheden verzorgd en sprekend uit. Het is ook ideaal voor iedereen die minder goed ziet, een bril of contactlenzen draagt, haarverlies heeft geleden, geen volle wenkbrauwen meer heeft door te veel epileren of er gewoon altijd tiptop wil uitzien.

De techniek van permanente make-up

De techniek van permanente make-up is een micropigmentatie van de opperhuid. de permanent make-up zal geleidelijk vervagen. Ongeveer 1 week na het aanbrengen van de permanente make-up, zal mede door het genezingsproces 30 tot 40 % van de kleurintensiteit afnemen. Indien de kleur dan te licht is, kun je terugkomen (tussen 3 en 8 weken na de behandeling ) om de permanente make-up te laten bijwerken. Het is niet definitief, zoals een tattoeage. De gemiddelde levensduur ligt tussen de 2 en 5 jaar.

Microblading – mesjestechniek

Microblading 3D hairstrokes is niet van echt te onderscheiden. Je wenkbrauwen worden op een zeer natuurlijke manier geperfectioneerd. In tegenstelling tot de geschaduwde wenkbrauwen, worden de hairstrokes handmatig gezet. Haartje voor haartje wordt je wenkbrauw langer, breder of gewoon wat voller gemaakt. Je wenkbrauw wordt niet geheel ingekleurd, maar tussen je haartjes blijft nog steeds iets van je huid zichtbaar. Lees meer

GGD keuring

Permanent Beauty – Huidinstituut Parkstad is GGD gekeurd voor permanente make-up. Hiermee ben je gegarandeerd dat we aan alle hygiëne eisen en voorwaarden voldoen voor het aanbrengen van een veilige PMU.

Schermafbeelding 2016-02-04 om 23.40.40

Permanente make-up kan toegepast worden op

Wenkbrauwen

 • hairstrokes
 • ombre/powder

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van PMU is Ombre/Powder Brows Techniek. Dit is een gestileerde make-up wenkbrauw, maar op een natuurlijke manier.

Voor deze techniek wordt gebruik gemaakt van een speciaal 1 punts naald, de nano-naald. Deze naald is ultra dun, 0,25 mm en je zet er een mooie schaduw mee zonder de huid te beschadigen.

​Je nieuwe wenkbrauw wordt eerst getekend met een potloodje waardoor je vooraf al de vorm ziet die je krijgt. Zo voorkom je dat je te dikke of te dunne wenkbrauwen krijgt. De wenkbrauwen worden vooraf geharst en geëpileerd.

3D hairstrokes

3D hairstrokes geeft direct een verbluffend resultaat. Bij deze
nieuwe techniek worden kleine krasjes in de huid gemaakt waar pigment in achterblijft. Het geeft direct resultaat en de wenkbrauwen blijven ongeveer 1 jaar mooi.

Eyeliner

 • boven het oog
 • onder het oog
 • sparkling eyeliner in meerdere kleuren

Door een mooie permanente eyeliner boven en/of onder je ogen lijken je ogen optisch groter. Zo krijg je een mooie en natuurlijke oogopslag.

Sparkling Eyeliner

Direct boven het zwarte pigment wordt een tweede kleur geplaatst. Hierdoor krijgt de eyeliner meer contrast, gaan de ogen meer spreken en zie je er nog beter uit. Een heel mooi resultaat wordt bereikt door als tweede pigment de kleur van de iris te gebruiken. Door de contrastwerking hoeft maar heel weinig van beide pigmenten te worden aangebracht. Een overdreven opgemaakt effect wordt hiermee vermeden.

Lippen

 • lip contour
 • ombre lip/full lips

De meeste vrouwen die voor een lipliner komen, willen graag een mooie mond. Vaak is de bovenlip te klein, is het contour van de cupidoboog nagenoeg verdwenen of is de mond scheef. Een gewone lipliner zou de imperfectie alleen maar accentueren.

De Full lips techniek biedt de mogelijkheid om een heel nieuwe, natuurlijke mond te creëren. Desgewenst kan de lipline onzichtbaar vergroot of gecorrigeerd worden. De Full lips techniek geeft wat jij eigenlijk vraagt: een mooie, natuurlijke mond. Deze techniek is dé oplossing voor veel lipproblemen.

De lippen worden geheel gekleurd. De binnenkant van de lippen is een tint lichter van kleur en zal iets donkerder naar de lipliner uitlopen. Dit zorgt voor meer diepte en optisch vollere lippen.

Prijzen

 • ombre wenkbrauwen € 250,00
 • hairstrokes/microblading € 300,00
 • combinatie hairstrokes/schaduw € 350,00
 • eyeliner onder € 175,00
 • sparkling eyeliner onder 275,00
 • eyeliner boven € 195,00
 • sparkling eyeliner boven 295,00
 • lip contour € 295,00
 • ombre/full lips € 395,00

Bijwerken

 • binnen 2 maanden na het aanbrengen is het bijwerken gratis
 • bijwerken binnen één jaar – 50% korting op de nieuwprijs (mits de kleur en vorm hetzelfde blijft)
 • bijwerken na 1 of meerdere jaren nieuwprijs / bij sterke vervaging

Permanente make-up specialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

permanente make-up
Average rating:  
 11 reviews
by jose on permanente make-up

bij ilona boven en onder eyeliner en wenkbrauwen gedaan. Hartstikke tevreden, Ze is zeer kundig en ga zeker nog eens terug voor een behandeling, een echte aanrader

by Rietje on permanente make-up

Hallo ik ben bij Ilona geweest, eerst voor boven en onder eyeliner wat super is gedaan, en dit jaar de 19e december voor de wenkbrauwen. Mensen aarzel niet en ga naar haar... ze is lief en eerlijk en natuurlijk super goed! Ilona bedank gr riet

by Saskia vranken on permanente make-up

Wat een vakvrouw vandaag geweest voor eyeliner boven en onder en de wenkbrauwen
Zeer snel en vakkundig gezet een echte aanrader

by Mariëlle on permanente make-up

Na lang wikken en wegen uiteindelijk in november 2016 mijn permanente wenkbrauwen laten plaatsen door Ilona. Nu een half jaar later nog steeds heel mooi. Ik ben zo blij met mijn keuze omdat ikzelf zo goed als geen wenkbrauwen meer had. Je gezicht krijgt er meteen een andere uitdrukking door. Even wennen maar dan is het echt heel mooi en natuurlijk.

by Jennie Buijsrogge on permanente make-up

Ik ben heel tevreden over het resultaat. 's Ochtend zie ik er meteen goed uit, nooit meer moe uitzien...ideaal. Ilona is top!!

by Nathalie on permanente make-up

Vandaag mijn wenkbrauwen laten opvullen bij Ilona. Ik heb zelf zeer weinig haartjes maar het resultaat is verbluffend! Ik denk niet dat iemand dit beter zou kunnen. Ik stond er wat wantrouwig tegenover want wou niet dat het er als een opgeplakte tattoo zou uitzien. Maar dankzij Ilona kan ik terug met zelfvertrouwen over straat, 1000 maal bedankt!!!

by Marcella on permanente make-up

Beste Permanent make up specialiste die ik ken!!!! Raad ik iedereen aan....

by sandra Eschweiler on permanente make-up

Een aantal van mijn vriendinnen zijn ook naar jou toe gekomen nadat ze het bij mij gezien hebben.
Iedereen in mijn omgeving is enthousiast.
Ik ben er heel blij mee, als ik ‘s morgens wakker wordt heb ik meteen een aangekleed gezicht.
Dus een permanente investering in jezelf.
Nu mijn moeder nog overhalen......
Groetjes,
Sandra Eshweiler

by Larissa Jas on permanente make-up

Vorige week bij Ilona geweest voor het aanpassen van mijn wenkbrauwen. Een paar jaar geleden zijn deze niet mooi gezet en na een super mooi resultaat van Ilona gezien te hebben besloten om hiervoor ook bij haar langs te gaan. Ilona is zeer professioneel en ervaren en niet geheel onbelangrijk je krijgt een warm welkom. Na een paar dagen waren de korstjes eraf en het resultaat was top! Eindelijk hoef ik mijn wenkbrauwen niet meer constant te tekenenen en voel mij weer een stuk zekerder. Bedankt Ilona!

by jolanda on permanente make-up

permanent make-up van permanent beauty, ik heb er al jaren plezier van. Ilona is top, zeer vakkundig en professioneel.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»