Permanent make-up is Permanent Beauty Gastblog Esther Oosterbeek over Permanent Beauty

Schermafbeelding 2016-04-10 om 20.01.02

Permanent make-up is Permanent Beauty

Permanent make-up is Permanent Beauty. Esther Oosterbeek schrijft een gast blog over permanent beauty. In de eerste instantie was ik nooit een voorstander van permanent make-up. Waarom?  Nou er zijn maar weinig dames waarbij ik het werkelijk echt mooi heb gezien. Maar ook in deze branche is de techniek en vaardigheid in de loop der jaren flink verbeterd, eerlijk is eerlijk, en ik spreek uit ervaring.

Omdat er geen wenkbrauw meer boven mijn ogen groeit, ben ik jaren geleden overstag gegaan om deze te laten tatoeëren. Ik was het zo spuugzat om met wenkbrauw potloden, wenkbrauw poeders etc. bezig te zijn, het werd een obsessie. Ik wilde hier niet meer dagelijks mee bezig zijn, zeker niet in de zomer,  dus trok de stoute schoenen aan. Ja, en dat was een leerzame ervaring. De kleur was top maar Ik liet ze veel te dun zetten. Toch een beetje angstig dat ze te zwaar zouden ogen. Resultaat ….weer bijtekenen etc. Ook de kleur vervaagde tamelijk snel.

Wenkbrauwen geven karakter

Wenkbrauwen geven karakter, uitdrukking en emotie aan je gezicht, dus ik wilde deze gewoonweg weer terug dus vorig jaar wederom een poging gedaan en weer niet tevreden. Veel te donker en de shape weer niet goed. Daar ging ik weer. Ik had hier toch geen zin meer in. Maar ik ben verder gaan zoeken en zo kwam ik god zij dank bij Ilona Inceman terecht. Ik was bij Ilona Inceman ingehuurd om make-up adviezen te geven op een  beauty dag in haar salon ik Kerkrade. Zo raakte wij in gesprek over de Permanent Make-up.

Ilona heeft hier al 25 jaar ervaring mee en gebruikt de beste kleurstoffen en materialen. Het zien van wat fotomateriaal van haar werk getuigt vakmanschap, want de resultaten zien er geweldig uit. Ik durf dit wel aan bij haar. Ik voel een klik en het voelt veilig. Dat is waar zij voor staat want zij legt mij uit dat het zetten van permanent make-up met emotie te maken heeft. En dat is ook zo. Dat komt op hetzelfde neer als wanneer ik een make-up aanbreng bij iemand. Je moet je volledig over kunnen leveren en in een paar kundige handen wanen. Dat is Ilona’s sterke punt!

Even over de techniek ….

Permanent make-up is een micropigmentatie van de opperhuid. De permanent make-up zal geleidelijk vervagen. 1 week na het aanbrengen van de permanent make-up, zal mede door het genezingsproces 30 tot 40% van de kleurintensiteit afnemen. Als de kleur dan te licht is, kun je terugkomen om de permanent make-up te laten bijwerken (tussen 3 en 8 weken na de behandeling) Dit is wel prettig, want behalve de kleur, kan ook de shape nog worden gecorrigeerd.

Permanent make-up is niet definitief, zoals een tatoeage. De gemiddelde levensduur ligt tussen de 2 en 5 jaar.

Inmiddels heb ik mijn wenkbrauwen aan Ilona toevertrouwd. Zij heeft de vorm en kleur gecorrigeerd, niet echt een dankbare taak voor haar maar dit heeft ze perfect voor mij opgelost en voor het eerst ben ik dik tevreden. Over permanent make-up ben ik inmiddels een stuk positiever gaan denken.

Permanent-beauty-behandeling-esther-wenkbrauwen

Een ideale oplossing voor diegene die het moe is om zichzelf dagelijks op te maken, geen volle wenkbrauwen meer heeft, slecht ziet, een bril of contactlenzen draagt, of haarverlies heeft geleden, zoals ik.

Esther

Permanente make-up specialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Create your own review
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huidinstituut Parkstad
Average rating:  
 0 reviews

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.