OPI nagellak Mooie, verzorgde nagels met OPI

OPI nagellak

De top onder de nagellak. Regelmatig hebben wij nieuwe trends en collecties van de OPI nagellak. OPI nagellakken bieden betaalbare luxe en staan bekend om hun buitengewone samenstelling, fashionable kleuren en iconische namen. Ze bevatten veel kleurpigmenten en blijven lang zitten – met een geweldige glans!

OPI vrij van DBP, tolueen en formaldehyde

De kleuren zijn vrij van DBP, tolueen of formaldehyde. Daarnaast bevat elk flesje nagellak het revolutionaire ProWide penseel, waarmee je nog makkelijker egaal en streepvrij kunt lakken.

Langer plezier van je opi nagellak

Het kan zijn dat je van nature een vette nagelplaat hebt, waardoor nagellak minder lang mooi blijft zitten. In dat geval adviseren wij chipskip een gepatenteerd OPI product ter voorkoming van bladderen van nagellak op natuurlijke nagels. Het zorgt ervoor dat nagellak beter hecht, waardoor deze langer en mooier blijft zitten. ChipSkip breng je aan vóór de gekozen basislak. Dit product maximaal één keer per week gebruiken.

Belangrijk om te weten

Breng voordat je gaat lakken nooit een olie, handcrème, bodylotion etc. aan. Zij laten namelijk een vet laagje achter op je nagels, waardoor nagellak niet goed kan hechten. Wij adviseren deze crèmes dan ook pas aan te brengen nadat je jouw nagels hebt gelakt en even hebt laten drogen.

OPI nagellak is na opening minimaal 24 maanden houdbaar

Belangrijk is dat de flesjes niet worden blootgesteld aan zonlicht en dat het halsje van het flesje telkens met een beetje nagellakremover schoongemaakt wordt na elke lakbeurt. Anders sluit de dop niet meer goed af en gaat de nagellak indikken. Mocht dit toch gebeuren, dan kun je een paar druppels nagellakverdunner in het flesje doen en de nagellak is weer van topkwaliteit!

Zo breng je OPI nagellak aan voor het mooiste resultaat

  1. ChipSkip aan brengen
  2. Breng 1 laagje Base Coat aan
  3. Twee dunne laagjes OPI nagellak aanbrengen
  4. Een laagje van je favoriete OPI Top Coat ( mat, met of zonder glitters) aanbrengen en wacht 60 seconden
  5. Per nagel 1-2 druppels DripDry bij de nagelriem met de pipet aanbrengen en laten uitvloeien richting de vingertop

Lente look 2019 trend kleuren Tokyo

Tokyo staat bekend als toonaangevend op het gebied van nageltrends, een perfecte pasvorm voor OPI. We volgen geen trends,  maar creëren ze. In deze voorjaarscollectie gaan we terug naar de jaren 80 en 90, met popkleuren die we een moderne draai hebben gegeven, geïnspireerd door de beroemde wijk Harajuku.

Tokyo brengt zoveel leven in deze collectie, van de eclectische mode, het bruisende nachtleven en de wereldberoemde keuken tot de rijke tradities waaronder matcha-theeceremonies en zen-tuinen. Tokio huisvest enkele van de meest verbazingwekkende nail arts ter wereld, daarom wilden we zes extra tinten aanbieden die perfect zijn voor het creëren van een verscheidenheid aan unieke looks.

Welkom in Tokyo. Deze levendige en dynamische stad is de inspiratie voor onze collectie uit het voorjaar van 2019, vanwege zijn eindeloze energie en creativiteit, echt een stad waar trends worden geboren. Het oude en het nieuwe ontmoeten elkaar in deze modieuze bestemming. Om inspiratie op te doen voor deze levendige nieuwe tinten, zochten we hoog en laag naar de hoogtepunten van de stad met de bijpassende nagellak. Hier zijn een paar van onze hoogtepunten, dus maak je klaar om “Kanpai OPI” te zeggen.

Prijs OPI nagellak € 14.95

O.P.I. Nagellak en Infinite Shine specialiste, Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving,

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huidinstituut Parkstad
Average rating:  
 0 reviews