• Home /
  • Blog
  • / OPI herfst – winter collectie 2017 – Iceland

OPI herfst – winter collectie 2017 – Iceland Voor dit najaar is het kleurenpalet geïnspireerd door het weidse landschap van Ijsland

OPI herfst – winter collectie 2017 – Iceland

Voor dit najaar is het kleurenpalet geïnspireerd door het weidse landschap van Ijsland. Vulkanen, geisers, hete bronnen, lavavelden en gletsjers. De collectie biedt een variatie aan adembenemende, chique tinten, die de ongerepte schoonheid van IJsland weerspiegelen.

Voor deze collectie liet OPI zich inspireren door het ruige IJslandse landschap.

Het bijna buitenaards aandoende eiland wordt gekenmerkt door met mos overspoelde lavavelden, zwarte zandstranden en uitgestrekte gebergten met unieke vulkanische rotsformaties.

Water, in de vorm van hete bronnen, watervallen en ijsbergen en open ijsblauwe luchten zijn de inspiratiebron voor diepblauwe juweeltinten en koele grijsblauwe kleuren.

Het ondergaan van de zon lijkt hier eeuwig te duren en veroorzaakt een prisma aan kleurschakeringen, zoals kleiachtig oranje en wijnrood, maar ook glinsterend mauve, schemerig violet en donker auberginegrijs.

Vier elementen

  • Vuur – Vuur definiëert IJsland’s warme arctische atmosfeer. Noordelijke Lichten ontbranden verzadigde tinten over de donkere lucht. Hun stralende lichtbundels verlichten het lava gevormde landschap terwijl een iriserende middernacht maan op de achtergrond brandt.

  • Ijs – Een stilte gaat over in brullende golven en spuitende geisers, aangezien de hele arctische omgeving de bevriezing voelt. Gletsjers in bergachtige vormen. Sneeuwafgedekte oppervlakken vervangen rushende wateren. De chill zorgt voor een mooie soort rust, een sereniteit zo krachtig dat de wereld lijkt te stoppen.

  • Lucht – Net als het uitblazen van elke adem wordt gevolgd door het inademen van een frisse nieuwe adem, verwelkomen Ijsland’s noordelijke winden het begin van een seizoen. De uren van daglicht nemen af. Heerlijk schone lucht blaast over koele wateren en weelderige gebieden. Daarbij ontstaat een vernieuwd gevoel van bestaan.

  • Mos – Grenzeloos leven bedekt het oppervlak van IJsland, daar het steeds warmer wordt. Prachtige diep groene weiden rollen uit over adembenemende bergtoppen. De verrassende weelderigheid van het arctische leven van het eiland verjongt, door de frisheid van het prachtig groene mos.

O.P.I. Gellak specialiste, Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving,

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.