OPI – Magnetic gellak Draagt als een gel maar ziet eruit als een nagellak

OPI gellak

De OPI gellak, GelColor by OPI draagt als een gel, maar voelt en ziet eruit als nagellak! Heb je geen tijd om je nagels telkens opnieuw te lakken? Of wil jij je op vakantie geen zorgen maken over je nagellak? Ga dan voor GelColor by OPI. Ook ideaal voor bruidjes. Je favoriete OPI kleur blijft 2 weken perfect glanzend zitten. GelColor is eenvoudig zelf te verwijderen, zonder dat het de natuurlijke nagel beschadigt. GelColor by OPI is ook ideaal op je teennagels, voor een mooi verzorgd en longlasting eindresultaat.

Waarom OPI gellak?

 • Lang houdende kleur met intense hoogglans
 • Blijft 2 weken perfect zitten (afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel
 • Draagt als een gel, voelt en ziet eruit als nagellak
 • Direct droog, dus geen beschadigingen
 • Ideaal voor de vrouw die er altijd perfect uit wil zien
 • Zeer geschikt voor vakanties en speciale gelegenheden, ook ideaal op je teennagels
 • Uitgroei is gemakkelijk zelf bij te werken met OPI nagellak. Je kunt zelfs een andere nagellakkleur aanbrengen over GelColor
 • Ruime keuze uit OPI’s bestsellerkleuren
 • Is eenvoudig zelf te verwijderen, zonder de natuurlijke nagel te beschadigen
 • Wordt bliksemsnel aangebracht door je GelColor by OPI specialist Ilona

Opi gellak bestaat uit 100% gel. Hierdoor is er een onvergelijkbare optimale hechting en blijft je favoriete OPI kleur, afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel, 2 weken perfect glanzend zitten. GelColor wordt uitgehard onder een LED Light waardoor je kleur direct droog is. Je kunt dan ook alles meteen doen zonder dat je GelColor beschadigt!

Behandelprijzen OPI gellak

 • gellak aanbrengen 29 euro
 • gellak verwijderen 10 euro
 • gellak verwijderen en direct nieuwe aanbrengen 35 euro

OPI Lente collectie 2019 – Tokyo

Tokyo staat bekend als toonaangevend op het gebied van nageltrends, een perfecte pasvorm voor OPI. We volgen geen trends,  maar creëren ze. In deze voorjaarscollectie gaan we terug naar de jaren 80 en 90, met popkleuren die we een moderne draai hebben gegeven, geïnspireerd door de beroemde wijk Harajuku.

Tokyo brengt zoveel leven in deze collectie, van de eclectische mode, het bruisende nachtleven en de wereldberoemde keuken tot de rijke tradities waaronder matcha-theeceremonies en zen-tuinen. Tokio huisvest enkele van de meest verbazingwekkende nail arts ter wereld, daarom wilden we zes extra tinten aanbieden die perfect zijn voor het creëren van een verscheidenheid aan unieke looks.

Welkom in Tokyo. Deze levendige en dynamische stad is de inspiratie voor onze collectie uit het voorjaar van 2019, vanwege zijn eindeloze energie en creativiteit, echt een stad waar trends worden geboren. Het oude en het nieuwe ontmoeten elkaar in deze modieuze bestemming. Om inspiratie op te doen voor deze levendige nieuwe tinten, zochten we hoog en laag naar de hoogtepunten van de stad met de bijpassende nagellak. Hier zijn een paar van onze hoogtepunten, dus maak je klaar om “Kanpai OPI” te zeggen.

O.P.I. Gellak specialiste, Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving,

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huidinstituut Parkstad
Average rating:  
 2 reviews
by miep on Huidinstituut Parkstad

Ik ben overtuigd! Ik heb ruim 2 weken mooi gelakte nagels gehad. Van nagellak heb ik soms maar 1 dag plezier. Voor mij is gellak de oplossing!

by karin on Huidinstituut Parkstad

Sinds ik gellak ontdekt heb, zijn mijn nagels mooier en sterker dan ooit. De kleur blijft perfect, zeker 2,5 tot 3 weken lang. ik wil nooit meer zonder. De kleuren van OPI zijn geweldig en vernieuwen elk seizoen!