Onthul je jongere ik

Het natuurlijke verouderingsproces betekent niet dat je schoonheid en een jeugdige uitstraling moet missen.

Onthul je jongere ik

Croma injectables zijn gebaseerd op hyaluronzuur. Deze fillers zijn speciaal ontwikkeld voor het corrigeren van rimpels en plooien, het herstellen van het gezichtsvolume en het weer op peil brengen van het hyaluronzuur niveau in je huid. De behandeling is heel eenvoudig en de resultaten overtuigend….een natuurlijk, jonger, fris en stralend uiterlijk.

Croma fillers zijn gebaseerd op hyaluronzuur dat van nature in ons lichaam zit. De fillers geven gegarandeerd direct een natuurlijk ogend resultaat, waarbij de gelaatsuitdrukking niet verstijft of verandert.

Het verouderingsproces van de huid

Hyaluronzuur is een stof die van nature in ons eigen lichaam voorkomt. Eigenschappen van hyaluronzuur zijn het vasthouden van vocht en het stevig en elastisch houden van de huid. Door overmatige blootstelling aan zon, roken, slechte voeding, stress en het natuurlijke verouderingsproces neemt de in het lichaam aanwezige hoeveelheid hyaluronzuur sterk af.

Naarmate we ouder worden neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in ons lichaam af en verslechtert de conditie van onze huid. Onze huid wordt droger, dunner en verliest zijn elasticiteit. Er beginnen lijntjes en rimpels zichtbaar te worden, het gezichtsvolume neemt af en de gezichtscontouren veranderen. Delen van het gezicht waar dit volumeverlies goed te zien is zijn de wangen, de lippen, de wenkbrauwen, rondom de slaap en de kaaklijn.

Croma injectables kunnen rimpels en plooien weer glad maken, geven het gezicht en de lippen meer volume, maken het gezicht voller en elastischer met als resultaat een jongere en frisse uitstraling.

In minuten jaren winnen

Ontdek hoe je zonder operatie en pijn de tekenen van het ouder worden kunt verminderen. De behandeling met saypha® gaat snel en eenvoudig en staat daarom ook wel bekend als een lunchbehandeling. De behandeling duurt gemiddeld ongeveer 15 minuten. Na de behandeling kun je meteen weer je dagelijkse activiteiten oppakken. De behandeling kan lichte tot matige bijwerkingen met zich meebrengen. Deze verdwijnen binnen een aantal dagen.

saypha® is een biologisch afbreekbaar product. Door de natuurlijke afbraak van het hyaluron-zuur zijn de resultaten van een behandeling niet blijvend. De resultaten van een cosmetische behandeling met saypha® zijn meteen zichtbaar en kunnen enkele maanden tot een jaar aanhouden. De duur is onder andere afhankelijk van de conditie van de behandelde huid.

Prijzen

  • starttarief 10 euro
  • per eenheid 30 euro
  • per spuit (10 eenheden) 300 euro

QMS Medicosmetics huidspecialiste en mesotherapie specialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.