• Home /
 • No needle Mesotherapie en Cryotherapie

No needle Mesotherapie en Cryotherapie Mesotherapie zonder naalden d.m.v. verwarmen en bevriezen

no needle mesotherapie

No needle Mesotherapie

Electroporatie, ook wel no-needle mesotherapie genoemd, is een efficiënte manier om werkstoffen dieper in de huid te transporteren door middel van bepaalde technieken. Met deze methode is het mogelijk om zorgvuldig uitgekozen werkstoffen in de cel af te leveren. De Skin Cool waarmee wij werken is in staat om actieve ingrediënten in de huid binnen te brengen ter hoogte van de dermis (lederhuid) en zelfs tot in de cellen van de dermis. Het principe dat hiervoor wordt gebruikt is electroporatie, een zeer efficiënte en veilige methode om producten diep in de huid in te sluizen. De Skin Cool maakt door middel van korte stroompulsen tijdelijke microkanaaltjes in de huid, dit maakt het mogelijk om grote hoeveelheden werkstoffen in de huid te brengen. Omdat wij werkstoffen in de huid brengen zonder naalden wordt deze techniek No Needle Mesotherapie genoemd.

Hoe werkt de No Needle Mesotherapie

Ons apparaat de Skin Cool verwarmt de huid tot 40 graden celcius, waardoor deze ontspant en de poriën zich openen waardoor de huid beter in staat is om werkstoffen op te nemen. In combinatie met electroporatie kunnen we de werkstoffen transdermaal in de huid brengen zonder naalden omdat er een opening in de celwand ontstaat en de “voeding” dus rechtstreeks toegang tot de cel heeft. De opening is de cel is van tijdelijke aard.

Wat is Cryotherapie

Cryotherapie, ofwel de werking van een thermale shock op huid en spieren, heeft in de medische wereld haar nut al uitgebreid bewezen. De Cryo-functie zorgt voor een extreem verbeterde doorbloeding en voor een sterk verhoogde pompwerking van de haarvaatjes waardoor het gehele weefsel en de cellen zich optimaal vullen met zuurstof. Dit zorgt voor direct resultaat. De temperatuur met Cryotherapie kan verlaagd worden van 0°C tot -10°C. Cryotherapie heeft in het bijzonder een liftende, verstrakkende werking op de huid en op de onderliggende spieren (wordt dan ook “Cryolift” genoemd) en is daarom ook zeer geschikt om er verslapte huid op het lichaam mee te behandelen. De Cryo-functie geeft je bovendien de mogelijkheid om de huid te kalmeren bij een ontstekingsreactie bijvoorbeeld ontstaan na een chemische peeling, microneedling, laser of acné-behandeling. Het reduceert de down-tijd en risico op pigmentatie.

Waarvoor kun je de SkinCool nog meer inzetten

Zowel vóór als na pijnlijke behandelingen biedt de Skin Cool óók mogelijkheden. De huid verdoven én koelen is onder andere zeer uitkomstig bij IPL en microneedling. De Skin Cool werkt huidverbeterend, huidverjongend, huidverstevigend en liftend.

De No Needle Mesotherapie behandeling

De behandeling bestaat uit:

 • reiniging
 • aangepaste peeling
 • hyaluronzuur insluizen met de SkinCool
 • aangepast masker
 • afsluitende dag of nachtverzorging

Prijs complete behandeling 129 euro

Prijzen No Needle Therapie

 • per behandeling 89 euro
 • bij een behandeling 59 euro

De behandeling is uit te breiden tegen onderstaande meerprijs met:

 • bindweefselmassage 55 euro
 • microneedling 39 euro
 • radiofrequentie 59 euro
 • dermabrasie 39 euro
 • LED lichttherapie 25 euro
 • zuurstoftherapie 25 euro
 • IPL collageen activatie 50 euro

No needle mesotherapie en cryo therapie specialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 3 reviews
by Miranda on Blank Business Name

lichte micro needling, bindweefselmassage en no needle meso...dan kan mijn dag niet meer stuk!

by Claudia on Blank Business Name

Een echte boost voor mijn huid, meso zonder naald, zeer effectief met hyaluron en bovendien zeer aangenaam.

by Esther on Blank Business Name

Een bijzonder prettige behandeling, die heerlijke warmte, afgewisseld met de koude, heerlijk. mijn huid straalt en voelt heerlijk na deze behandeling. Heel prettig na microdermabrasie en in combinatie met het algen masker.