NIEUW – QMS Medicosmetics Collagen System Sensitive travel size

Collageen voor de gevoelige huid nu ook in kleine verpakking

Collagen System Sensitive

Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige en problematische huid. Collagen System Sensitive bestaat uit 3 producten, die samen een geweldig resultaat geven. Deze 3-Stap Routine is speciaal ontwikkeld voor het verminderen van de tekenen van huid veroudering en het verlies van elasticiteit in je huid.

Collagen System Sensitive 3-Stap Routine-Set, bestaande uit de Active Exfoliant 7%, Day Collagen Sensitive, en Night Collagen Sensitive, geeft een milde, maar effectieve verzorging voor de gevoelige en problematische huid.

Deze perfect op elkaar afgestemde producten werken samen om de huid te verjongen, fijne lijntjes en rimpels te verminderen en de celvernieuwing te stimuleren. Deze geavanceerde producten zijn ontwikkeld om de gevoelige en onrustige huid te kalmeren en irritaties te kalmeren.

De collagenen en de peeling werken samen om een ​​gerichte oplossing te bieden voor voortijdige huidveroudering. Ze stimuleren de snelheid van celvernieuwing.
Day Collagen Sensitive en Night Collagen Sensitive bevatten het innovatieve Neotec A15® collageen hyaluronzuur complex, dat speciaal is ontworpen om de absorptie van vocht in de huid te verbeteren.

Het anti-rimpel ingrediënt Matrixyl 3000 ® helpt om rimpels glad te strijken, verbetert de elasticiteit en laat je huid stralen. Een anti-irritatie complex vermindert de roodheid en ontsteking van de huid.

Active Exfoliant 7% bevat fruitzuren en enzymen die de dode huidcellen sneller laten afschilferen. Ook de huidvernieuwing wordt gestimuleerd. 

Pompflacon 3 x 5,5 ml

Binnenkort bij Huidinstituut Parkstad en www.collageenproducten.nl

QMS Medicosmetics huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.