Nieuw 2019, Claré Blanc goes pink and gold Pink en goud zijn hot deze zomer

Nieuw 2019, Claré Blanc goes pink and gold

Nieuw 2019, Claré Blanc goes pink and gold, pink en goud zijn hot deze zomer. Pink is the new black, is een passende uitspraak. Zacht roze voor de meer bescheiden types en pink/goud voor de durfals onder ons.

Deze nieuwe minerale oogschaduw van Claré Blanc hebben een geweldige glans en glittering in pink en goud tinten. Een must have voor alle trendy dames, deze zomer. Prijs 25 euro.

Tips en trends 2019

Mineralen van de hoogste kwaliteit zijn het geheim achter de gunstige effecten van de cosmetica van Claré Blanc en vormen de basis van alle producten. Deze geven een geweldige dekking, hebben een lichte en aangename textuur en bestaan uit rijke, verzadigde kleuren. Daarnaast bevatten de producten natuurlijke oliën, vitaminen en aminozuren.

Met het brede assortiment oogschaduw tinten van Claré Blanc, kun je de juiste kleur kiezen voor elk huidtype. Van delicate en neutrale romige roze tinten, exotisch turkoois en organische bruin tot roofzuchtig antraciet zwart. Van neutrale tinten die worden gebruikt voor subtiele make-up tot schaduwen van verzadigde, luxe pigmenten voor een avond-of feest make-up.

Voor elke vrouw, ongeacht haar leeftijd of huidskleur, is er een geschikte kleur of kleuren combinatie. Elke Claré Blanc oogschaduw is perfect aan te brengen op het ooglid, waardoor een zijdezachte oog make-up ontstaat, zonder smeren, knoeien of uitlopen gedurende de dag. Zelfs de meest delicate en gevoelige ogen kunnen deze geweldige minerale oogschaduw van Claré Blanc verdragen, zonder dat ze irriteren. Ze zijn gemakkelijk en aangenaam aan te brengen, en dankzij de losse formule kunnen ze worden gemengd met andere tinten om zo je eigen kleurencombinatie te creëren. Kies uit een rijk palet van minerale tinten en trek de aandacht met je stralende kleurrijke ogen.

Ook voor de gevoelige huid

Claré Blanc bestaat uit oogschaduw, foundations en concealers die geschikt zijn voor elk huidtype, zelfs voor de droge, gevoelige en allergie gevoelige huid. De zijdezachte, verfijnde structuur zorgt voor een egale dekking en een langdurig effect. De poeders zijn licht en zo glad als zijde. Om subtiel de jukbeenderen en gezichtscontouren te benadrukken zijn er blushes in mooie zachte en krachtige kleuren. Jojoba-olie, vitaminen en aminozuren in de poeders voeden en revitaliseren de huid. Ook de eyeshadows zijn zelfs geschikt voor de meest gevoelige ogen en komen in bijzonder mooie tinten die zowel droog als nat kunnen worden aangebracht.

Met de producten van Claré Blanc geniet u van mooie, verfijnde, gezonde en milieuvriendelijke make-up die lang blijft zitten.

Doktor Make-up van Claré Blanc

Doktor Make-up is de professionele nieuwe lijn van Claré Blanc. De kleuren zijn nog intenser en de houdbaarheid nog beter dan de basislijn van Claré Blanc. Deze nieuw pink/roze tinten zijn vanaf nu te koop bij Huidinstituut Parkstad en kosten slechts 25 euro.

Claré Blanc minerale poeders / make-up / oogschaduw / rouge

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

 

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.