• Home /
 • Nieuw – Mother of Pearl behandeling QMS

Nieuw – Mother of Pearl behandeling QMS Verjongen met parelmoer extract

Mother of Pearl behandeling

Mother of Pearl behandeling, vanaf 18 Januari  2017, nieuw bij Huidinstituut Parkstad. Het is de nieuwste innovatieve behandeling op basis van parelmoer extract. het hart van deze nieuwe QMS behandeling is een parelmoer extract, dat eigenschappen bevat die je huid een boost geven en mooier maken. Dankzij deze unieke wetenschap en een uiterst ontspannende massage bereiken we tijdens deze behandeling een uiterst ontspannende anti-aging ervaring

Gelaat en meer..

Deze behandeling gaat verder dan verjonging van je gelaat alleen. Deze behandeling, met onder andere een heerlijke massage met een rijke hydro foam met parelmoer extraxt, geeft een versteviging aan je hals en een diepe hydratatie aan je gelaat en decolleté.

Innovatief ingrediënt Pearl Touch – Conchiolin

 • Geheim ingrediënt wat in de huid wordt hervormd tot Collageen en verbindt zich met de huid lipides in een natuurlijke vorm.
 •  Voorkomt vochtverlies en geeft een natuurlijke uitstraling aan de huid.
 • Conchiolin werkt net als keratine op beschadigde huidcellen, hydrateert en promoot het cel metabolisme.
 • Ook werkt Conchiolin als anti oxidant op het celmembraan!!
  Belangrijk want als dit beschadigd is, kan er geen zuurstofopname meer plaatsvinden,
 • Vertraagt het verouderen van de huid.

Massage en meer..

Natuurlijk zou het geen complete QMS behandeling zijn, als de osmotische algenpakking en de zuurstof therapie zouden ontbreken. De behandeling start met een grondige Deep Cleansing reiniging en fruitzuur peeling, want anti-aging begint met een goede reiniging van je huid. Spaar derhalve nooit op je reiniging!

De mother of pearl, is een exclusieve behandeling met directe en lange termijn resultaten. Met de pearl touch voor de thuisverzorging gaat de huidconditie naar een ongekend niveau.

Pearl Powder vormt de sleutel tot het resultaat

Het pearl powder bevat maar liefst 17 aminozuren en meer dan 30 mineralen, en het heeft een connectie met ons DNA. Het werkt direct op het celmembraam. Het reinigt de cel en het membraan van vrije radicalen, zodat de receptoren, gelegen op het membraan, weer volop in staat zijn te reageren op prikkels van bv, skin tone ( pigment ) of ion skin equalizer ( elasticiteit ).

Het bevat de essentiële voedingsstoffen, die enzymen en hormonen aanzetten tot anti-aging. Ze zetten de cel aan tot regeneratie en reinigen de cel van vrije radicalen, zodat er weer ruimte is voor celcommunicatie. Bijvoorbeeld, het werkt op pigmentvlekken, en voorkomt deze in combinatie met het skin tone serum of de elasticiteit van de huid wordt verbeterd, in combinatie met de ion skin equalizer.

Wat doet Pearl Powder nog meer

 • Het werkt op de elasticiteit van de huid
 • Het exfolieërt de huid op natuurlijke wijze.
 • Het verzacht en verstevigt de huid.
 • Het werkt op acné en pigmentvlekken.
 • Het voorkomt huidveroudering.
 • Het vermindert rimpels en uitzakken van de huid.
 • Het repareert de atrofische huid en littekens.
 • Het verkleint poriën.
 • Het werkt op de elasticiteit van de huid.
 • De huid raakt zacht en gevoed.

Pearl Touch voor thuis voor optimaal resultaat

Ook de Pearl Touch bevat zeer hoogwaardige werkstoffen in een hoge concentratie. Om het maximale uit deze behandeling te halen raden we de QMS Pearl Touch aan voor thuisgebruik. Deze crème bevat 100% werkstoffen waaronder de proteïne Conchiolin die bestaat uit 20 aminozuren die gelijk zijn aan de NMF van de huid. De Pearl Touch kan afgewisseld worden met de collagenen van QMS, maar het is wel belangrijk dat de Exfoliant Fluid erbij wordt gebruikt voor optimaal effect.

Een ‘secret ingrediënt wat in de huid wordt omgezet tot collageen en zich bindt met de natuurlijke huidvetten. Het voorkomt vochtverlies en geeft een natuurlijke uitstraling aan de huid. Het werkt op beschadigde huidcellen, hydrateert en stimuleert de celstofwisseling. Het vertraagt het verouderen van de huid. Om tot een onvergelijkbaar resultaat te komen, gebruik je thuis

Behandelprijs

Behandelprijs 175 euro

QMS Medicosmetics huidspecialiste                            

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huidinstituut Parkstad
Average rating:  
 1 reviews
by Nathaly on Huidinstituut Parkstad

Ik ga helemaal met je mee Ilona. Ook dit klinkt weer geweldig. Laat me maar meteen weten wanneer ik mag..