Microblading 3D hairstrokes Niet van echt te onderscheiden

   microblading permanent beauty 3D hairstrokesMicroblading 3D hairstrokes

Microblading 3D hairstrokes is niet van echt te onderscheiden. Je wenkbrauwen worden op een zeer natuurlijke manier geperfectioneerd. In tegenstelling tot de geschaduwde wenkbrauwen, worden de hairstrokes handmatig gezet. Haartje voor haartje wordt je wenkbrauw langer, breder of gewoon wat voller gemaakt. Je wenkbrauw wordt niet geheel ingekleurd, maar tussen je haartjes blijft nog steeds iets van je huid zichtbaar.

Soms zijn een paar haartjes genoeg om tot de ideale wenkbrauw te komen. Hoe meer eigen haar, hoe beter, hoe natuurlijker het eindresultaat. Echter microblading 3D hairstrokes is geschikt voor iedereen, ook voor dames of heren, die minder bedeeld zijn wat wenkbrauwhaartjes betreft. De haartjes, die met het microblading mesje gezet worden zijn niet van echte haartjes te onderscheiden, waardoor het mogelijk is een mooi natuurlijke wenkbrauw te vormen. Op onderstaande foto zie je een dame op leeftijd, die geen eigen haartjes meer heeft, maar wel een restje van een gepigmenteerde wenkbrauw. Deze wenkbrauw is niet door mij gezet.

Voor de behandeling

Je mag vierentwintig uur, maar liefst achtenveertig uur voor de microblading 3D hairstrokes behandeling geen aspirine, alcohol of drugs gebruiken, daar de huid dan snel zal bloeden, waardoor het resultaat minimaal zal zijn. Paracetamol is geen probleem, in tegendeel, dankzij de paracetamol zullen de scherpe kantjes ervan af zijn. gebruik je andere bloedverdunnende medicijnen, kun je in overleg met je arts, twee dagen voor de behandeling een pauze nemen.

Na de behandeling

Op de foto’s zijn de strokes net gezet en nog heel duidelijk zichtbaar. Blijven de microblading 3D hairstrokes altijd zo duidelijk zichtbaar? Nee, er verdwijnt altijd zo’n dertig tot veertig procent van de kleur. Daarnaast verdwijnt alle inkt die op de huid ligt. Daardoor is de permanente make-up na ongeveer een week een stuk minder donker en scherp dan net na de behandeling. Ook kunnen de hairstrokes altijd iets uitvloeien, afhankelijk van je huidtype. Op een gladde, strakke huid blijven ze in de regel scherper dan op een vette huid met grotere poriën.

Ga in de eerste week na de behandeling, niet in de zon of op de zonnebank, hierdoor verbleekt de kleur sterker. Voorkom chloorwater, make-up en ga er voorzichtig mee om. Reinig je huid voorzichtig en dep je wenkbrauwen droog met een schone handdoek, niet wrijven.

Er kunnen wat kleine korstjes ontstaan, die er na vijf tot zeven dagen afvallen. Daarna zie je in welke mate het de inkt heeft gepakt. De een heeft nauwelijks afstoot, de ander verliest meer dan dertig procent. Na de eerste keer kom je na minstens vier en maximaal acht weken terug voor een nabehandeling. Deze is bij de prijs inbegrepen. Plekjes waar het pigment minder heeft gepakt worden bijgewerkt. Ook kunnen er nog kleine vormcorrecties plaatsvinden. Daarna heb je voor 8 tot 12 maanden mooie wenkbrauwen. Kosten zijn 299,00 euro.

Enkele voorbeelden van microblading 3D hairstrokes

microblading 3D hairstrokes permanente make-up

Permanente make-up en Microblading specialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huidinstituut Parkstad
Average rating:  
 5 reviews
by Kim on Huidinstituut Parkstad

Super blij met het resultaat! Ik kwam voor microblading en ging de deur uit met een super mooie schaduwpermanent en eyeliner boven mijn ogen. Nooit eerder over nagedacht maar dankzij het advies van ilona toch de stap durven zetten! Ben heel erg blij met beiden resultaten en dat ik haar goeie advies heb opgevolgd. Heel erg bedankt ilona!

by Josephine on Huidinstituut Parkstad

Via een vriendin kwam ik de eerste keer bij Ilona voor permanent make-up voor mijn wenkbrauwen. Top gelukt.
Meteen heb ik een afspraak gemaakt voor een schoonheidsbehandeling met QMS. Ik had geen betere keuze kunnen maken: mijn huid ziet er weer stralend uit. Van vrienden en kennissen krijg ik complimentjes als: "wat heb jij gedaan?" "Jij ziet er hartstikke goed uit" etc.: dit alles dankzij de gouden combinatie: professionaliteit van Ilona en QMS. Gun het jezelf!!! Ik kan het iedereen van harte aanbevelen!

by Claudia on Huidinstituut Parkstad

Vanaf het begin tot het einde van de behandeling voelde ik me zeker in je handen. Je bent een echte vakvrouw. Nu, een weekje later, zijn de strokes wat lichter geworden en zijn ze niet van echt te onderscheiden, waanzinnig mooi.

by Martina on Huidinstituut Parkstad

Het beste wat ik ooit gedaan heb, super mooi!! dankjewel Ilona

by Melanie on Huidinstituut Parkstad

Ik had je nummer gekregen van mijn uiterst tevreden vriendin. Ik wilde net zo'n mooie wenkbrauwen als haar.....en die heb je me gegeven. Ilona je bent een topper, ik zal je zeker verder aanbevelen. Aanrader voor iedereen die permanent make-up wenkbrauwen overweegt!

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.