• Home /
  • Blog
  • / Mesotherapie en Hyaluron Filling met Princess Rich en Volume

Mesotherapie en Hyaluron Filling met Princess Rich en Volume Rehydrateren, Revitaliseren en Rimpel opvulling met Princess

Mesotherapie en Hyaluron Filling met Princess Rich en Volume

Mesotherapie en Hyaluron Filling met Princess Rich en Volume. Rehydrateren, Revitaliseren en Rimpel opvulling met Princess.

Mesotherapie behandeling met Princess Rich

De Mesotherapie behandeling is een alternatieve medische behandeling, waarbij door middel van een kleine injectienaald, een werkstoffen complex, in de middelste huidlaag (mesoderm) geinjecteerd wordt.

Door invloeden van buitenaf, zoals blootstelling aan de zon, verontreiniging en vrije radicalen, en door het natuurlijke verouderingsproces neemt het HA-gehalte van de huid ieder jaar iets af. De huid wordt dunner, droger en verliest zijn elasticiteit. Er verschijnen lijnen en rimpels. De volheid van het gezicht neemt af, en de hele harmonie van de gelaatstrekken verandert. Ontdek hoe de tekenen van veroudering zonder operatie en pijn teruggedraaid kunnen worden. Omdat hyaluronzuur een natuurlijke stof is die in het hele lichaam aangetroffen wordt, zijn allergische reacties zeer zeldzaam.

Hyaluronzuur is een vochtbinder en helpt dus de huid vochtverlies te voorkomen. Werkt zeer hydraterend en het helpt de huid vocht vast te houden, zodat dit de droogte rimpels van binnenuit opvult. Ook stimuleert hyaluronzuur de produktie van collageen, waardoor het een verjongend resultaat geeft.

Mesotherapie met hyaluronzuur kan toegepast worden in het gezicht, nek en hals. Princess Rich bevat 18 mg / ml hyaluronzuur en de hoogste concentratie glycerol, 20 mg / ml. Dit zorgt voor de goede kwaliteit en effectiviteit van de behandeling.

Hydrateren en revitaliseren

Het hydrateert en revitaliseert de huid grondig en helpt haar natuurlijke toon, elasticiteit en jonge look te behouden. Onze producten geven natuurlijke en langdurige effecten, die 6 tot 12 maanden blijven bestaan. Met de nieuwste Advanced Rejuvination Technology (ART) verzekert Princess Rich perfect vochtinbrengende eigenschappen van natuurlijk hyaluronzuur en glycerol.

Met behulp van waterstofbindingen creëert glycerol een beschermende coating rond de moleculen in de dermis. Deze coating belemmert de invasie van vrije radicalen doeltreffend. Als gevolg daarvan houdt het hyaluronzuur gemakkelijker en effectiever vocht vast, waardoor het proces van huidrehydratie wordt versterkt.

Stabiliserende en antiseptische eigenschappen van glycerol dragen bij aan het feit dat Princess Rich zes keer de vochtbindende kracht van andere mesotherapieproducten heeft, wat resulteert in langdurige effecten. De huid behoudt zijn elasticiteit, teint en gloed gedurende een langere periode.

Prijs

Behandelprijs 175 euro

Princess Assortiment

Princess  producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en worden gekenmerkt door absolute veiligheid, als gevolg van het toepassen van een uitgebreide en unieke zuiveringsmethode die alle ongewenste verbindingen uit de gel verwijdert.  Alleen zuiver en natuurlijk hyaluronzuur van biofermentatieve oorsprong wordt gebruikt als basis voor onze Princess producten.

Naast de Meso cocktail Princess Rich, werken we ook met de filler, Princess Volume. Deze sterke cross-linked hyaluron filler vult je rimpels en lijntjes op en maakt je te smalle lippen voller. Allemaal op een natuurlijke manier.

Mesotherapie hyaluron filling

Mesotherapie hyaluron filling is een uiterst effectieve behandeling tegen storende lijntjes. Onze nieuwe Mesogun is in staat om cross-linked hyaluronzuur in te brengen. Dit middel is farmaceutisch erkend en volkomen veilig. Het vult lijntjes en rimpels goed op en geeft direct een verbluffend resultaat. Huidinstituut Parkstad zoekt voortdurend naar oplossingen om mooi oud te worden.

Heb je rimpels en lijntjes in je gezicht die je storen?

Dan is deze behandeling met de Mesogun de oplossing voor je. Fijne lijntjes worden zachter en in veel gevallen verdwijnen deze zelfs volledig, met als direct zichtbaar resultaat een fris en stralend uiterlijk! Met slechts 1 behandeling houdt dit resultaat 8-10, soms wel 12 maanden aan, afhankelijk van jouw huidconditie.

Anti-Aging is mooi ouder worden, niet het ouder worden stoppen

Je fris en stralend voelen is niet afhankelijk van je leeftijd. Met onze producten en cosmetische behandelingen gaan we zeker niet het gevecht tegen de leeftijd aan, maar streven wij ernaar om je uitstraling te optimaliseren overeenkomstig je leeftijd. Met behulp van veilige cosmetische producten zorgen wij ervoor dat je er geweldig uit ziet voor je leeftijd. Kortom: een prachtige versie van jezelf. Een fraai en natuurlijk ogend resultaat staat voorop!

Jouw huidconditie is ook zeer belangrijk

Daarom adviseren wij om diepere rimpels direct te verminderen door injectables maar zeker ook de huidconditie verbeteren op langere termijn. Dit kan door biologische anti-aging en huidverbetering behandelingen met cosmeceuticals en nutriceuticals van de merken QMS Medicosmetics of Singuladerm.

Hyaluron filler en permanente make-up

Met de combinatie van hyaluronzuur en permanent make-up kunnen bijvoorbeeld prachtige, subtiel gevormde lippen worden gecreëerd. De behandelingen vullen elkaar perfect aan en zorgen samen voor een verbluffend resultaat. Pure schoonheid waar je geen omkijken meer naar hebt.

Prijzen

  • starttarief 10 euro
  • per eenheid 30 euro
  • per spuit (10 eenheden) 300 euro

QMS Medicosmetics huidspecialiste en mesotherapie specialiste,

Princess Rich en Volume

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.