Mesotherapie behandeling Mesotherapie met Mesogun

mesotherapie behandeling

Mesotherapie behandeling met Saypha Rich

De Mesotherapie behandeling is een alternatieve medische behandeling, waarbij door middel van een kleine injectienaald, een werkstoffen complex, in de middelste huidlaag (mesoderm) geinjecteerd wordt.

Door invloeden van buitenaf, zoals blootstelling aan de zon, verontreiniging en vrije radicalen, en door het natuurlijke verouderingsproces neemt het HA-gehalte van de huid ieder jaar iets af. De huid wordt dunner, droger en verliest zijn elasticiteit. Er verschijnen lijnen en rimpels. De volheid van het gezicht neemt af, en de hele harmonie van de gelaatstrekken verandert. Ontdek hoe de tekenen van veroudering zonder operatie en pijn teruggedraaid kunnen worden. Omdat hyaluronzuur een natuurlijke stof is die in het hele lichaam aangetroffen wordt, zijn allergische reacties zeer zeldzaam.

Hyaluronzuur is een vochtbinder en helpt dus de huid vochtverlies te voorkomen. Werkt zeer hydraterend en het helpt de huid vocht vast te houden, zodat dit de droogte rimpels van binnenuit opvult. Ook stimuleert hyaluronzuur de produktie van collageen, waardoor het een verjongend resultaat geeft.

Mesotherapie met hyaluronzuur kan toegepast worden in het gezicht, nek en hals. Saypha Rich bevat 18 mg / ml hyaluronzuur en de hoogste concentratie glycerol, 20 mg / ml. Dit zorgt voor de goede kwaliteit en effectiviteit van de behandeling.

Hydrateren en revitaliseren

Het hydrateert en revitaliseert de huid grondig en helpt haar natuurlijke toon, elasticiteit en jonge look te behouden. Onze producten geven natuurlijke en langdurige effecten, die 6 tot 12 maanden blijven bestaan. Met de nieuwste Advanced Rejuvination Technology (ART) verzekert Saypha Rich perfect vochtinbrengende eigenschappen van natuurlijk hyaluronzuur en glycerol.

Met behulp van waterstofbindingen creëert glycerol een beschermende coating rond de moleculen in de dermis. Deze coating belemmert de invasie van vrije radicalen doeltreffend. Als gevolg daarvan houdt het hyaluronzuur gemakkelijker en effectiever vocht vast, waardoor het proces van huidrehydratie wordt versterkt.

Stabiliserende en antiseptische eigenschappen van glycerol dragen bij aan het feit dat Princess Rich zes keer de vochtbindende kracht van andere mesotherapieproducten heeft, wat resulteert in langdurige effecten. De huid behoudt zijn elasticiteit, teint en gloed gedurende een langere periode.

Behandelprijs 175 euro

Saypha Assortiment

Saypha producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en worden gekenmerkt door absolute veiligheid, als gevolg van het toepassen van een uitgebreide en unieke zuiveringsmethode die alle ongewenste verbindingen uit de gel verwijdert.  Alleen zuiver en natuurlijk hyaluronzuur van biofermentatieve oorsprong wordt gebruikt als basis voor onze Princess producten.

Naast de Meso cocktail Saypha Rich, werken we ook met de filler, Saypha Volume. Deze sterke cross-linked hyaluron filler vult je rimpels en lijntjes op en maakt je te smalle lippen voller. Allemaal op een natuurlijke manier. Klik hier voor meer informatie.

Meso therapie en Saupha Fillers huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg