Mesotherapie behandeling Mesotherapie met Mesogun

mesotherapie behandeling

Mesotherapie behandeling

De Mesotherapie behandeling is een alternatieve medische behandeling, waarbij door middel van een kleine injectienaald, een werkstoffen complex, in de middelste huidlaag (mesoderm) geinjecteerd wordt. De meso-gun brengt door middel van kleine injecties verschillende werkzame stoffen in je huid, waardoor je probleemgebieden doelgericht en effectief worden aangepakt. Zo worden bijvoorbeeld door het inbrengen van hyaluronzuur en vitamine cocktails je fibroblasten aangezet tot het aanmaken van collageen, wat de algehele conditie van uw huid verbetert.

Door invloeden van buitenaf, zoals blootstelling aan de zon, verontreiniging en vrije radicalen, en door het natuurlijke verouderingsproces neemt het HA-gehalte van de huid ieder jaar iets af. De huid wordt dunner, droger en verliest zijn elasticiteit. Er verschijnen lijnen en rimpels. De volheid van het gezicht neemt af, en de hele harmonie van de gelaatstrekken verandert. Ontdek hoe de tekenen van veroudering zonder operatie en pijn teruggedraaid kunnen worden. Omdat hyaluronzuur een natuurlijke stof is die in het hele lichaam aangetroffen wordt, zijn allergische reacties zeer zeldzaam.

Hyaluronzuur is een vochtbinder en helpt dus de huid vochtverlies te voorkomen. Werkt zeer hydraterend en het helpt de huid vocht vast te houden, zodat dit de droogte rimpels van binnenuit opvult. Ook stimuleert hyaluronzuur de produktie van collageen, waardoor het een verjongend resultaat geeft.

Mesotherapie met hyaluronzuur kan toegepast worden in het gezicht, nek en hals. Saypha Rich bevat 18 mg / ml hyaluronzuur en de hoogste concentratie glycerol, 20 mg / ml. Dit zorgt voor de goede kwaliteit en effectiviteit van de behandeling.

Behandelprijs 175 euro.

Naast de Meso Therapie, werken we ook met de Meso filling behandeling. Deze sterke cross-linked hyaluron filler vult je rimpels en lijntjes op en maakt je te smalle lippen voller. Allemaal op een natuurlijke manier. Klik hier voor meer informatie.

Mesotherapie en Saypha Fillers huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg