Mesotherapie behandeling Mesotherapie met Mesogun

mesotherapie behandeling

Mesotherapie behandeling

De Mesotherapie behandeling is een alternatieve medische behandeling, waarbij door middel van een kleine injectienaald stoffen in de middelste huidlaag (mesoderm) geinjecteerd worden zoals:

  • Hyaluronic acid (hyaluronzuur)

Hyaluronzuur is een vochtbinder en helpt de huid vochtverlies te voorkomen. Werkt zeer hydraterend en het helpt de huid water vast te houden, zodat dit de rimpels van binnenuit opvult. Ook stimuleert hyaluronzuur de produktie van collageen, waardoor het een verjongend resultaat geeft.

  • Vitamine C

Vitamine C is een sterke anti oxidant en beschermt de cellen tegen indringen van vrije radicalen.

  • DMAE

DMAE staat bekend om zijn gladstrijkende effect. DMAE heeft vooral het vermogen om de huidcellen aan te laten zwellen, waardoor rimpels dus tijdelijk verdwijnen, maar niet voorgoed. De huid zwelt wat op, plooitjes worden gladgestreken. Het is bij uitstek het meest geschikte preparaat voor een avondje uit, jouw huid zal stralen.

  • Mixen van werkstoffen

Uiteraard kunnen bovenstaande werkstoffen onderling gemixt worden om tot een zo persoonlijk mogelijke behandeling te komen. Iedere huid is anders en heeft zijn eigen specifieke behoeften. Met de mesotherapie van mesomedica in combinatie met de peelings van Dermaceutic halen we het optimale uit jouw huid.

Behandelprijs 175 euro

Meso therapie huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg