Meer over Hyaluron Fillers

Croma Hyaluron – een mooiere versie van jezelf

Croma Hyaluron Fillers

Croma biedt een compleet assortiment injectables met hyaluronzuur die in specifieke lagen van de huid worden geïnjecteerd.

Croma injectables zijn gebaseerd op hyaluronzuur en zijn speciaal ontwikkeld voor het corrigeren van rimpels en plooien, herstel van het gezichtsvolume en het op peil brengen van het natuurlijke hyaluronzuur niveau in je huid.

Wanneer gebruik je Hyaluron Fillers

Naarmate we ouder worden, verliest onze huid zijn elasticiteit en wordt slapper. De afzonderlijke huidlagen worden dunner en droger. Lijnen en plooien worden steeds beter zichtbaar. Het volume van de onderste huidlagen wordt ook minder en dit verandert de harmonieuze verhoudingen in het gezicht. Het verlies van elasticiteit en de activiteiten van de gelaatsspieren leiden uiteindelijk tot de vorming van kleine rimpels en plooien.

Wanneer een mens ouder wordt verandert de huid. De huid wordt slapper, minder zacht, minder vol en verliest aan soepelheid. Dit is heel normaal en komt doordat bij het ouder worden de hoeveelheid hyaluronzuur in ons lichaam afneemt.

Hyaluronzuur is een stof die in ons lichaam voorkomt en belangrijke functies vervult. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat de huid gehydrateerd, stevig en elastisch blijft. Naast ouderdom zorgen ook omgevingsfactoren zoals intensieve zonnestralingen en luchtvervuiling voor een afname van de hoeveelheid lichaamseigen hyaluronzuur. De huid wordt niet alleen ouder, de onderste huidlagen verliezen ook hun stabiliteit, stevigheid en volume.

Hoe gaat een behandeling in z’n werk

Een behandeling met Croma injectables is een niet-chirurgische behandeling. De hersteltijd is minimaal en je ziet meteen het natuurlijk ogend resultaat. Afhankelijk van je huid en persoonlijke wensen, kiest ilona de meest geschikte filler uit het Croma assortiment.

Een injectable die voldoet aan je behoeften en verwachtingen. Het hyaluronzuur van Croma injectables lijkt op het hyaluronzuur dat van nature in ons lichaam zit. Daarom is er geen allergietest nodig. De procedure is snel en eenvoudig. De behandeling duurt maar 15 tot 30 minuten. Na de behandeling kun je meteen weer je dagelijkse activiteiten oppakken.

Hoe lang heb je er plezier van

De resultaten van een esthetische behandeling met Croma injectables zijn langdurig, maar niet blijvend. Afhankelijk van het gebruikte product, het injectiegebied en de conditie van je huid, kunnen de resultaten enkele maanden tot een jaar aanhouden.

Contra-indicaties

  • Mensen waarvan bekend is dat ze overgevoelig zijn voor hyaluronzuur, lidocaïne-hydrochloride of lokale anesthetica van het amidetype
  • Mensen met infecties of acute ontstekingen in de te behandelen huidgebieden (acne, herpes, etc.)
  • Mensen die lijden aan een auto-immuunziekte en/of een immuunbehandeling ondergaan
  • Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven
  • Mensen met een aanleg voor hypertrofische littekenvorming (brede, roze littekens);
  • Mensen die jonger zijn dan 18 jaar
  • Mensen die bloedplaatjesaggregatieremmers krijgen, mogen niet worden behandeld met hyaluronzuur zonder hun arts te raadplegen.

QMS Medicosmetics huidspecialiste en mesotherapie specialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg


Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.