• Home /
  • Blog
  • / Wie maakt de mooiste wenkbrauwen – Vraag het aan Mona

Wie maakt de mooiste wenkbrauwen – Vraag het aan Mona Loek Kessels krijgt permanent make-up wenkbrauwen bij Permanent Beauty

Wie maakt de mooiste wenkbrauwen – Vraag het aan Mona

Wie maakt de mooiste wenkbrauwen – Vraag het aan Mona. Loek Kessels krijgt permanent make-up wenkbrauwen bij Permanent Beauty

Mona – Loek Kessels

Mona is een pseudoniem van Marie Louise “Loek” Kessels-Brandt, een schrijfster die in het Limburgse Landgraaf woont en bij het grote publiek vooral bekend werd als biechtmoeder van het weekblad Story, waar ze de brievenrubriek, Lieve Mona, vulde.

In haar rubriek Lieve Mona, heeft ze menig briefschrijver een luisterend oor geboden. In interviews noemt ze verschillende aantallen brieven: 200 tot 300 brieven per week, of 400 tot 500 of meer dan 700, die ze naar eigen zeggen alle persoonlijk beantwoordde.

Lieve Mona

Zo, even wat algemene informatie voor iedereen, jonger dan 30 jaar. Mensen, jonger dan 30 jaar zullen haar niet zo goed kennen, maar ikzelf, las haar rubriek, Lieve Mona, elke week. We hadden een abonnement op de Story, beter gezegd, mijn moeder, maar ook ik las de roddels elke week.

Toen Loek me mailde en daarna belde om haar wenkbrauwen te laten doen, vond ik dat dan ook een hele eer. Het was een gezellig bezoek, het klikte meteen tussen ons. Ik heb haar wenkbrauwen getekend en Loek was meteen overtuigd…zo zouden ze er uit gaan zien! Wel spannend natuurlijk, maar ze ging er voor, vol vertrouwen. We hebben gekozen voor een ultra natuurlijke schaduw techniek, een prachtige, natuurlijke wenkbrauw in een mooi zacht tint.

Ultra natuurlijke wenkbrauwen, mijn passie

Natuurlijk is het belangrijk om achtergrond informatie te krijgen als je erover nadenkt om permanent make-up te laten zetten, maar wat vooral belangrijk is, is de emotie. Je moet je in veilige en kundige handen wanen, het moet klikken, zoals dat zo mooi heet…..en dat is nou juist ons sterke punt. Daarnaast merk ik ook dat mijn clienten, indien ze via mond op mond reclame bij me komen en dus al werk van me gezien hebben, meteen al overtuigd en enthousiast zijn.

Waarom permanente make-up

Permanent make-up is de ideale oplossing voor diegenen die het moe zijn zich dagelijks te moeten opmaken. Het heeft een natuurlijke uitstraling en is zelfs voor een gevoelige huid geschikt. Het gezicht ziet er onder alle omstandigheden verzorgd en sprekend uit. Permanent make-up is ook ideaal voor iedereen die minder goed ziet, een bril of contactlenzen draagt, haarverlies heeft geleden, geen volle wenkbrauwen meer heeft door te veel epileren of er gewoon altijd tiptop wil uitzien.

Prijzen permanente make-up wenkbrauwen

  • prijs schaduwen 195 euro
  • prijs hairstrokes 250 euro

Permanente make-up specialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.