• Home /
  • Blog
  • / Loveli, zoenzachte lippen zonder je huid af te sluiten

Loveli, zoenzachte lippen zonder je huid af te sluiten 100% natuurlijk, zonder minerale vetten voor fluweel zachte lippen

Loveli, zoenzachte lippen zonder je huid af te sluiten

Loveli, zoenzachte lippen zonder je huid af te sluiten, 100% natuurlijk, zonder minerale vetten voor fluweel zachte lippen.

Zijn jouw lippen ook verslaafd geraakt aan lipbalsem? Dat komt omdat de meeste lipbalsems paraffine bevatten die je huid afsluiten, waardoor de vochtbalans verstoord wordt en je niet meer zonder je lipbalsem kunt. Niet zo gezond.

Deze lipbalsems bevatten de mooiste oliën, zoals arganolie en avocado-olie en candelillawas voor een gloss-achtige glans. De spring edition bevat de natuurlijke UV-filter van frambozenolie. En het mooie is, je verslaving verdwijnt vanzelf en ineens merk je dat je al een week lang niets meer hebt hoeven smeren.

Verkrijgbaar in 5 mooie tinten

De lipbalm sticks hebben ieder hun eigen samenstelling. Cacaoboter in de Herfst en Winter edition Lipbalm, voor extra bescherming tegen de kou. Frambozenolie in de Lipbalm Spring Edition en Summer Edition voor een natuurlijke UV-filter. Iedere lipbalmstick heeft zijn eigen kleur en geur.

Lipbalm Original

Heerlijke lippenbalsem die je lippen een prachtige glans geven. De original lipbalm heeft een neutrale kleur en geur. Vol met bijzondere oliën, zoals arganolie en rijstkiemolie. Plus sheabutter voor extra verzorging en candellilawax voor een mooie glans. De lipbalmstick heeft geen kleur, maar wel een mooie glans. Deze super mooie ingrediënten maken je lippen weer zoenzacht, zonder je huid af te sluiten. De lipbalm bevat namelijk geen minerale oliën, petroleum of paraffine.

Lipbalm Spring Edition

Heerlijke lipbalm die je lippen een prachtige glans geven. Met de lentegeur van rozen. Vol met bijzondere oliën, zoals frambozenolie en abrikozenpitolie. Plus sheabutter voor extra verzorging en candellilawax voor een mooie glans. Deze lipbalmstick heeft een zacht roze kleur die een klein beetje een tintje geeft op de lippen. Deze super mooie ingrediënten maken je lippen weer zoenzacht, zonder je huid af te sluiten. De lipbalm bevat namelijk geen minerale oliën, petroleum of paraffine. Daarnaast is deze lipbalm ook te gebruiken als highlighter op je huid.

Lipbalm Summer Edition

Heerlijke lipbalsem die je lippen een klein beetje een zomers tintje geven. Deze lipbalm bevat een hele smoothie van de mooiste fruitoliën, zoals abrikozenpitolie, frambozenolie, grapefruit- en sinaasappelolie met candelillawas voor een gloss-achtige glans. De zomereditie heeft een UV-filter door de toevoeging van frambozenolie. Deze lipbalmstick heeft een roodoranje kleur die een klein beetje een tintje geeft op de lippen. Deze super mooie ingrediënten maken je lippen weer zoenzacht, zonder je huid af te sluiten. De lipbalsem bevat namelijk geen minerale oliën, petroleum of paraffine.

Lipbalm Autumn Edition

Heerlijke lipbalsem die je lippen een prachtige kleur geven. Met een lichte appelsmaak. Vol met bijzondere oliën, zoals avocado-olie en zonnebloemolie. Plus sheabutter voor extra verzorging en candellilawax voor een mooie glans. De Autumn Edition heeft een roodbruine kleur die lijkt op je eigen lipkleur, maar je lippen net wat sprekender maakt. Deze super mooie ingrediënten maken je lippen weer zoenzacht, zonder je huid af te sluiten. De lipbalsem bevat namelijk geen minerale oliën, petroleum of paraffine.

Lipbalm Winter Edition

Heerlijke lipbalsem die je lippen een prachtige kleur geven. Met de winterse smaak van kaneel, gember en kruidnagel (een beetje zoals peperkoek). Vol met bijzondere oliën, zoals avocado-olie en rijstkiemolie. Plus sheabutter voor extra verzorging en candellilawax voor een mooie glans. De Winter Edition heeft een donker roze kleur die een donker roze tint geeft op de lippen. Deze super mooie ingrediënten maken je lippen weer zoenzacht, zonder je huid af te sluiten. De lipbalsem bevat namelijk geen minerale oliën, petroleum of paraffine.

Prijs

Prijs Lipbalsem stick – 8 gram – 5,99 euro

Loveli Lipbalsem zonder minerale vetten – verkooppunt en advies

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

 

 

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.