Lipstick Queen Mooie volle creme lipstick in prachtige tinten

Lipstick Queen

Lipstick Queen, omdat je lippen het waard zijn.

Poppy King

Opgericht in Australie door Poppy King. Toen Poppy voor het vraagstuk kwam om een super lippenstift te zoeken, lukte dat niet. Door deze ervaring besloot Poppy om hem dan zelf maar te creeren. Op 18 jarige leeftijd was de eerste lippenstift een feit. Daarna volgden nog vele speciale en waanzinig leuke creaties.

Celebreties

Celebreties hebben ook de weg naar Lipsick Queen gevonden. Lipstick Queen wordt door vele celebrities op handen gedragen. Lipstick Queen heeft niet alleen super lippenstift, de verpakking mag er ook zijn. Vaak met zeer leuk artwork. Meer dan twintig jaar nadat Poppy de lippenstift lijn is begonnen, staan er allemaal leuke lippenstiften voor jullie klaar om te proberen. Of het nu een avond thuis is met vrienden of dat je op de rode loper moet verschijnen, Lipstick Queen heeft voor elke situatie een gepaste lippenstift in het assortiment.

De Australische Poppy King is al sinds haar zevende een gepassioneerd lipstick liefhebster. Met de rode kleur van haar moeder op haar lippen veranderde het kleine meisje in een ware popster. Toch konden de meeste lipsticks in de beautystores van Melbourne haar niet bekoren en begon ze op haar achttiende te dromen van een eigen lipsticklijn.

Sinds 2007

Twintig jaar later, in 2007, bracht de koningin van de lipstick haar eigen merk op de markt. Lipstick Queen staat garant voor zijdezachte, non-sticky formules met de best uitgedachte kleuren. Het ontwikkelen van de perfecte kleur kan soms maanden duren. Zo is er een roodtint die bij iedere huidskleur past en een die het blauw van je jeans mooier uit laat komen. Ook over de dekkracht en trends wordt uitgebreid nagedacht.

Lipstick Queen online shoppen

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Lipstick Queen Specialist

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews