• Home /
  • Blog
  • / Lift-O-Firm Body is de perfect bodycrème om vetdepots en cellulite te behandelen

Lift-O-Firm Body is de perfect bodycrème om vetdepots en cellulite te behandelen Pro Body Exfoliator maakt de huid zachter, gladder en voorkomt een droge, ruwe huid. 

Lift-O-Firm Body is een perfect verstevigende bodycrème om vetdepots en cellulite te behandelen

Lift-O-Firm Body is een perfect verstevigende bodycrème om vetdepots en cellulite te behandelen en Pro Body Exfoliator maakt de huid zachter, gladder en voorkomt een droge, ruwe huid.

Lift-O-Firm Body is ideaal als after-sun. Het is een verzorgende body creme met een zeer extreen strak makend element. Het verstevigt probleem zones als buik, borst, benen en bovenarmen. Het is een perfecte ondersteuning tijdens een dieet!

Werkstoffen: synephrine nieuwe wetenschappelijke fattburner, afkomstig uit de bittere sinaasappel, cafeïne, carnitine, lecithine, abrikozen olie, sinaasappel olie

Wist je dat we ook lichaamsproducten hebben? Onze revitaliserende Lift-o-Firm Body is een verstevigende en contour gevende behandeling om thuis te gebruiken om probleemgebieden te boetseren en te verstevigen. Als je je zorgen maakt over je bovenarmen, borstbeen, buik en dijen, werkt ons innovatieve verstevigende complex als een vetverbrander en stimuleert het de stofwisseling van de huid om de stevigheid te verbeteren en het uiterlijk glad te strijken.

Shop Lift-O-Firm Body online

Pro Body Exfoliator

Verkwikkende bodygel geformuleerd met micro-fijne exfoliërende deeltjes om voorzichtig de dode huidcellen te verwijderen. Bevat daarnaast het antioxidant rijke Malachiet om de huid te beschermen en stimulerende essentiële oliën om uw zintuigen te prikkelen. Maakt de huid zachter, gladder en voorkomt een droge, ruwe huid.

Voordelen

  • Maakt de huidstructuur fijner.
  • Stimuleert de stofwisseling in de huid.

Gebruik

  • Breng het aan op een vochtige huid en masseer het in zo vaak als het nodig is.
  • Verwijder het daarna goed en met voldoende water.

Shop Pro Body Exfoliator online

QMS Medicosmetics huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.