• Home /
 • LED, spierstimulatie en collageenboost

LED, spierstimulatie en collageenboost Bio Light, lymfedrainage en microstroom een 3 in 1 behandeling

led lichttherapie

LED lichttherapie met Infrarood, blauw en groen licht

LED lichttherapie met vier lichtbronnen kan voor verschillende doeleinden worden ingezet. De infraroodtherapie zorgt voor herstellende energie, doorbloeding, produktie van collageen en elastine en stimulatie van de celstofwisseling. De chromotherapie bestaat uit rode, blauwe en groene LED’s, die elk hun specifieke werking hebben. Led licht heeft de bijzondere eigenschap om huidcellen te regenereren. Afhankelijk van de gewenste beauty oplossing worden er verschillende kleuren samen met de infrarood ingezet.

De lamp beschikt over meerdere kleuren licht:

Blauw licht 470 nm
Het blauwe licht is effectief bij de vermindering van bacteriën bij acne en bacteriële ontstekingen en wordt ingezet bij de verbetering van acne en actinische keratose (zonlicht beschadigingen).

Rood licht 640 nm
Het rode licht bevordert de circulatie en lymfatische stroming. Het is uitstekend toepasbaar bij de verouderde huid en stimuleert de productie van ATP (Adenosine Triphosphaat). ATP is energie dat de cel produceert en nodig heeft bij alle celactiviteiten zoals DNA replicatie, celmetabolisme en celopbouw.

Groen licht 525 nm
Het effect van groen licht wordt ingezet bij hyperpigmentatie, het verminderen van roodheid en erytheem. Het groene licht draagt bij aan detoxificatie (ontgiftigen) van de huid door vermindering van irritatie en gevoeligheid, en het is in te zetten bij o.a. rosacea en geïrriteerde huid bij eczeem, na microdermabrasie- of peelingbehandelingen.

Geel licht 590 nm
Het geel licht vermindert inflammatie (ontstekingen) door de circulatie te bevorderen en een versterking van het immuunsysteem te bewerkstelligen. Het verbetert de hydratatie waardoor de huid rustiger en frisser gaat uitzien.
Het reduceert de herstelperiode na een behandeling met fillers, botox, fractional laser, chemische peelings, IPL of laser permanente ontharing en na een chirurgische ingreep zoals ooglidcorrectie en borstchrirurgie.

Behandeltijd 20 minuten

Schermafbeelding 2016-03-16 om 00.33.20

Lymfe drainage

Het doel van de lymfe drainage is:

 • verbeteren doorbloeding
 • verbeteren afvoer van afvalstoffen
 • verbeteren aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen
 • opheffen verklevingen ( oorzaak van rimpels )
 • verbeteren teint
 • stimuleren huidfuncties

Behandeltijd 10 minuten

Microstroom spiermassage en koudlaser

Wat is microstroom?

Microstroom is een laag niveau van elektriciteit die het lichaam de eigen natuurlijke elektrische impulsen weerspiegelt. een microstroom facelift is een niet-chirurgische, niet-invasieve cosmetische techniek die veilig en effectief de gezondheid en het uiterlijk van de huid verbetert. De tekenen van veroudering worden sterk gereduceerd, terwijl de huid en de elasticiteit drastisch verbeteren. deze ontspannende toepassingen kunnen worden genoten als een eenmalige, uitgebreide gezichtsbehandeling, of in een reeks van toepassingen om uw optimale doelen te bereiken. deze procedure is bewezen veilig en effectief, het levert merkbare resultaten.

Het doel van de microstroom is:

 • veel mensen krijgen last van een verouderde gezichtsuitdrukking omdat de aangezichtsspieren hun spanning verliezen. huidverslapping, rimpels,groeven en oogwallen zijn vaak het gevolg. het geheel levert een wat vermoeide en verouderde gezichtsuitdrukking op, vaak veroorzaakt door stress, slechte leefgewoonten ( zen ), of gewoon de jaren.
 • de gehele behandeling is er op gericht om huid, spierweefsel en doorbloeding te activeren.het gevolg is een vitalere huid en een strak en stralend gezicht. ook de celvernieuwing wordt tijdens de behandeling gestimuleerd. de tonificatie en versteviging van de gezichtsspieren zorgen voor een frisse en stralende uitdrukking!

Behandeltijd 10 minuten

Afsluiting van de behandeling

De behandeling wordt afgesloten met een masker naar behoefte van jouw huid.                             Behandeltijd 20 minuten

Behandelprijs

Behandelprijs 129,00 euro                                                                                                                                        Totale behandeltijd 60 minuten

Bio Light Technology koud laser

Een echte ontspannen oppepper met rood licht, Bio Light Technology. Een jeugdige huid kenmerkt zich door stevigheid (collageen), elasticiteit (elastine) en hydratatie (hyaluron). ELT verhoogt door stimulatie van de fibroblasten, de lichaamseigen productie van deze drie stoffen. Door het rode licht wordt het bindweefsel van de huid van binnenuit verstevigd en geregenereerd. Zo worden de oorzaken van huidveroudering op een natuurlijke en effectieve manier gereduceerd.

Behandelprijs LED lichttherapie

 • 20 minuten Bio Light in een behandeling 25,00 euro
 • 20 minuten Bio Light met voor en na verzorging 35,00 euro
 • 10 x 20 minuten kuur Bio light met voor en na verzorging 300,00 euro

LED behandeling in kuurvorm of losse behandeling

LED behandeling kan in kuurvorm worden gedaan maar ook als losse behandeling. Wij adviseren 10 behandelingen over een periode van 5 weken met een frequentie van 2 x per week. Daarna volstaat een onderhoudsbehandeling van 1 x per 6-8 weken. De behandeltijd is 20 tot en met 30 minuten en soms wordt er gekozen voor een combinatie van verschillende kleuren LED licht.

Effecten LED lichttherapie

 • zichtbaar fijnere en stevigere huid
 • aanmaak collageen
 • celherstel ( infrarood )
 • stimulerend voor huidfuncties ( rood licht )
 • huidkalmerend ( blauw – groen licht )
 • ontstekings remmend
 • sluist produkten dieper in de huid
 • stevigere hals
 • uiterst ontspannende behandeling
 • intensiveert alle treatments

LED Therapie huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 3 reviews
by jolanda on Blank Business Name

Een heerlijk actieve behandeling met stroomprikkels, led licht en lymfedrainage en tot slot een heerlijke pakking. Als herboren.

Ik ben zeer enthousiast over deze oppep behandeling, zeer variabel. Mijn huid tintelt en voelt heerlijk strak. Een echte aanrader!

Een behandeling met een lang aanhoudend effect, je voelt dat er echt wat met je huid gebeurt. Mijn huidje glimt en straalt.