Laat je handen je leeftijd niet verraden QMS Medicosmetics Hand Care

schermafbeelding-2016-11-02-om-09-38-07

Laat je handen je leeftijd niet verraden

Laat je handen je leeftijd niet verraden, QMS Medicosmetics Hand Care verzorgt en voedt je huid.

De meeste aandacht besteden we aan de verzorging van ons gezicht. We gebruiken dag- en nachtcremes, serums of andere verzorgende producten. Naast de hals en het decolleté vergeten we de handen vaak te verzorgen en dat terwijl onze handen heel vaak veel te verduren krijgen. Wanneer we de afwas doen, wanneer we reinigingsmiddelen gebruiken om het huis te poetsen, ze worden ook meer blootgesteld aan de zon, en omdat we ze zo vaak wassen drogen ze ook veel makkelijker uit. Er wordt wel gezegd dat handen je leeftijd verraden. Reden genoeg dus om ze goed te verzorgen zodat ze niet ouder lijken dan je echt bent.

Waarom verouderen handen snel

Zoals je hierboven al kon lezen worden je handen misschien wel het meest van alles blootgesteld aan een hele boel externe invloeden. Dagelijks komen ze in contact met chemische schoonmaakmiddelen, weersomstandigheden en water. Het is dus niet heel gek dat handen snel verouderen. Door deze blootstelling raakt de huid beschadigd en verliest deze aan stevigheid en soepelheid, als verlies van het onderhuids vet. Daarnaast slinkt het bindweefsel in de handen en wordt de huid dunner en droger. Pezen, aderen en botten worden zichtbaarder en door de blootstelling aan de zon kunnen er rimpels, pigment- en ouderdomsvlekjes ontstaan.

Zo voorkom je voortijdige veroudering

  • Bescherm je handen, net als je gezicht, zoveel mogelijk tegen invloeden van buitenaf. Draag tijdens extreme kou handschoenen en draag rubberen handschoenen tijdens huishoudelijke taken.
  • Zeep droogt je handen en je nagels uit, daarom kan je beter kiezen voor een vloeibare reinigingsgel die daarnaast ook verzorgende en vochtinbrengende eigenschappen heeft.
  • Smeer ze dagelijks in met een verzorgende en vochtinbrengende handcreme. Deze creme beschermt je handen tegen uitdrogen en voorkomt dat de huid van je handen te snel dun wordt. Kies voor een handcreme die niet heel vettig is maar juist goed en snel intrekt, omdat je veel met je handen moet vastpakken en aanraken. QMS Medicosmetics Hand Care handcreme trekt direct in de huid en laat geen vettig laagje achter. Verzorgt de huid optimaal met vocht. Bouwt een bescherming op tegen agressieve invloeden van buitenaf. Shop online

Behandelingen voor mooiere handen

  • Reinigen, Fruitzuur Peel, Collageen, handcare met algen modelage, 45 euro
  • Meso Therapie met een cocktail van werkstoffen waaronder hyaluron. Meso Therapie is uiterst geschikt om de handen intensief te voeden, 95 euro
  • Pigmentvlekken verwijderen met IPL licht behandeling, 50 euro voor 2 handen.

schermafbeelding-2016-11-02-om-09-42-34

QMS Medicosmetics specialiste en IPL Skin Rejuvenation huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huidinstituut Parkstad
Average rating:  
 0 reviews

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.