Jeunesse Instantly Ageless Wallen weg in 10 minuten

ageless instantly

Jeunesse Instantly Ageless

Een perfecte dag begint met een perfecte huid. De formule van Jeunesse Instantly Ageless is licht en bevat een skin-conditioning complex van mineralen. Instantly Ageless ™ lost onmiddellijk op in de huid en vermindert de verschijning van rimpels, donkere kringen en wallen. Ook geweldig tegen voorhoofdrimpels en hangende oogleden!!! Het is specifiek ontworpen voor gebieden die hun elasticiteit zichtbaar verliezen. Gebruikers hebben geweldige resultaten gezien in enkele minuten. Het resultaat houdt vele uren!

Vochtwallen

Vooral ’s nachts tijdens de slaap wordt er door het lymfestelsel allerlei afvalstoffen en vocht afgevoerd. Dat betekent dat als je onvoldoende slaapt, het lichaam geen tijd wordt gegund om die taak naar behoren uit te voeren, en blijft een deel van het vocht onder de ogen zitten. Dat is de reden dat die wallen vooral bij het wakker worden zo erg aanwezig zijn. Naast goed slapen zijn er effectieve behandelingen om de vochtwallen onder de ogen te laten slinken. Voor resultaat op lange termijn kun je bij permanent beauty terecht voor de QMS behandelingen in combinatie met radio frequentie en no needle meso therapie. Voor acuut resultaat werkt jeunesse perfect.

Zo werkt Jeunesse Instantly Ageless

Een mooi resultaat

jeunesse instantly agelessjeunesse instantly ageless

Op deze foto is 1 oog behandeld en het andere oog niet. Een prachtig resultaat in slechts 3 minuten! Wacht niet langer en probeer het uit. Voor slechts 5 euro per ampul!

Prijzen jeunesse instantly ageless

Per ampul 5 euro

Per doosje van 25 ampullen 120 euro

Jeunesse Instantly specialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huidinstituut Parkstad
Average rating:  
 2 reviews
by marielle on Huidinstituut Parkstad

Verslavend goed, super tip, Ilona...dankjewel!

by sylvia on Huidinstituut Parkstad

niet te geloven, wat een wonder middel. mijn ooghuid was gedurende 5 uur mooi strak, geen wallen of een vermoeide blik. Je ziet het gewoon strak trekken binnen 10 minuutjes en je hebt er uren plezier van. Een must voor een feestje, zal altijd in mijn handtas zitten!