Je huid met vijfendertig jaar Wat kan ik voor je betekenen

Schermafbeelding 2016-02-18 om 08.28.44

Je huid met vijfendertig jaar

Je huid met vijfendertig jaar begint nu echt te veranderen. Het verouderings proces en de negatieve invloeden van buitenaf, denk aan milieu, roken stress, UV stralen etc. beginnen nu echt zichtbaar te worden. Daarbij komt nog dat je celdeling en celconditie achteruit gaan…tijd voor actie.

Als je huid tekenen van veroudering begint te vertonen is het tijd hier iets tegen te doen

Je huid verandert nu enorm en is gevoeliger voor negatieve epigenetica, negatieve invloeden van buitenaf. Fijne lijntjes rond je ogen en je mond worden dieper en duidelijk zichtbaar doordat ook je celdeling tragen wordt en het collageen begint af te nemen. Het verminderen van het collageen uit zich in een lager vochtgehalte, minder veerkracht en minder elastine in je huid. Elastine gebrek uit zich in verticale lijnen vanuit je ogen en wangen.

Belangrijke verzorgingstips

  • Start met collageen onder je moisturizer, daar je collageen gehalte aangevuld moet worden.
  • Dagelijks je huid beschermen tegen UV met Sport Active Creme
  • Vergeet niet je ogen en mond elke dag te verzorgen met QMS Lip Line Corrector en Advanced Eye Care
  • Gebruik regelmatig een vochtmasker
  • Geef je huid van binnenuit een boost met Intravital Plus, het QMS voedingssupplement met onder andere een hoge dosis gestabiliseerde vitamine C en OPC. Neem elke dag twee capsules en geef je huid hiermee vijfhonderd milligram collageen.

Basisregels voor een mooie huid

Het aanvullen van je collageen type 1 kun je de verouderings verschijnselen tegengaan. De wereldwijd gepattenteerde QMS Collageensets zijn dusdanig samengesteld en ontwikkeld dat anti-aging een feit is en dat je huid daadwerkelijk verjongert.

Een ander huid probleem wat kan onstaan vanaf vijfendertig jaar zijn de pigment vlekken en pigment storingen. Ook hiervoor hebben we een oplossing in de vorm van een instituutbehandeling en thuisverzorging. Thuis gebruik je Skin Tone Light Serum om de kleur balans van je huid te herstellen. Een must bij pigment storingen is het dagelijks gebruik van Cellular Sun Protection spf 50.

qms medicosmetics

QMS Medicosmetics huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.