Hyaluronzuur essentieel voor een mooie huid

Mesotherapie Hyaluron Filling

Wat is hyaluronzuur?

Hyaluronzuur is een stof die van nature voorkomt in ons lichaam. De speciale eigenschappen van deze stof zijn vooral werkzaam in de huid, de gewrichten en de ogen.

Een van de bijzondere eigenschappen van hyaluronzuur is dat het vocht vasthoudt. Veel vocht! Eén gram hyaluronzuur houdt tot wel zes liter vocht vast. Hyaluronzuur zorgt ervoor dat onder andere uw huid altijd voldoende water krijgt en daardoor stevig, flexibel en mooi blijft.

Hoe jonger de huid, hoe hoger de hoeveelheid hyaluronzuur die in het lichaam voorkomt. Je herkent een jonge huid met voldoende hyaluronzuur aan het volume, de soepelheid en de elasticiteit. Naarmate je ouder wordt, neemt de hoeveelheid hyaluronzuur in het lichaam en dus ook in de huid af. De huid wordt dan droger, verslapt en gaat rimpels, fijne lijntjes en plooien vormen. Injecties met hyaluronzuur in èn onder de huid kunnen deze tekenen van veroudering tot op zekere hoogte ongedaan maken. Dit leidt tot een verjongend effect, dat meerdere maanden kan aanhouden.

Croma verwerkt in haar producten alleen zuiver hyaluronzuur. Dit wordt door Croma gemaakt via een slimme techniek: biofermentatie. Het geproduceerde hyaluronzuur is daardoor chemisch identiek aan het hyaluronzuur dat van nature in het lichaam voorkomt. Dit betekent dat de Croma-producten met hyaluronzuur op harmonieuze wijze worden opgenomen in het lichaam en dus ook in de huid. Een groot voordeel is dat allergische reacties zo goed als uitgesloten zijn. Het lichaam ziet het hyaluronzuur als ‘eigen’ hyaluronzuur en niet als een vreemde binnendringer. 

Voordelen van Croma Injectables

Wat Croma Injectables voor je kunnen doen. Door het natuurlijke HA niveau te herstellen met Croma injectables zullen de tekenen van huidveroudering verminderen, waardoor u er weer frisser en stralend uitziet.

 • Optimale huidtolerantie
  dankzij niet-dierlijk hyaluronzuur
 • Tevreden met behandeling 
  98% van de patiënten zijn tevreden met Croma injectables1
 • Meteen zichtbaar
  U ziet meteen resultaat na de behandeling
 • Pijnloze behandeling
  Door het toevoegen van lidocaïne aan onze producten en het gebruik van hele dunne naaldjes bij het injecteren
 • Natuurlijk en lang aanhoudend resultaat
  Effect houdt dankzij formule meerdere maanden aan

Prijzen

 • starttarief 10 euro
 • per eenheid 30 euro
 • per spuit (10 eenheden) 300 euro

QMS Medicosmetics huidspecialiste en mesotherapie specialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.