Huidverzorging stopt niet bij je gelaat Je wilt er toch goed uitzien van top tot teen

Huidverzorging stopt niet bij je gelaat

Huidverzorging stopt niet bij je gelaat, je wilt er toch goed blijven uitzien, van top tot teen? Niet alleen je gelaat, maar ook je lichaamshuid kan tekenen van veroudering gaan vertonen. Gebruik derhalve ook de body producten van QMS Medicosmetics. Deze, door experts ontwikkelde body producten hebben een bewezen verzorgende en verstrakkende uitwerking op je huid.

Neck and More

Neck and More is een anti-aging sensatie voor borst, hals en decolleté. Sterk hydraterende ingrediënten verstevigen de huid intensief en verminderen droogte rimpels.

Waardevolle olien van exotische planten maken je huid zacht en ze verlenen je huid een zijdezacht uiterlijk. Een bijzonder extraatje, een geschenk van de natuur, is het liftende extract uit de West Afrikaanse Kigelia vrucht. Dit verstrakt de verslappende huid en zorgt derhalve voor een mooier borst contour.

Hand Care

Hand Care is een hydraterende en beschermende hand creme

Trekt onmiddellijk in en laat geen vet laagje achter. Een uitgebalanceerde combinatie van lipides verstevigt de natuurlijke barrière functie van de huid. Hierdoor beschermt Hand Care geweldig tegen verouderende invloeden van buitenaf. Hand Care maakt je handen heel zacht en laat ze heerlijk ruiken.

Pro-Body Exfoliator

Pro-Body Exfoliator is een verfrissende douche gel met micro fijne peelende korreltjes Malachiet, die de dode huidcellen mild maar effectief van je lichaamshuid verwijderen. Malachiet is een mineraal dat als edelsteen wordt gebruikt en is rijk aan anti-oxidanten, waardoor je huid optimaal beschermd wordt. Vitaliserende etherische olien geven een heerlijke geur en verwennen je ziel. Droge en schilferende huid wordt weer glad en zacht.

Lift-O-Firm Body

Lift-O-Firm Body is een innovatieve, contour verbeterende body creme. Hoog werkzame ingrediënten verstevigen de probleem zones, zoals, buik, benen, bovenarmen en de borsten. Etherische olien verfrissen je ziel en geven een heerlijk zacht en vitaal huidgevoel.

Shop body producten online

QMS Medicosmetics huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huidinstituut Parkstad
Average rating:  
 0 reviews

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.