Huidveroudering Hoe kun je huidveroudering behandelen?

Schermafbeelding 2016-01-05 om 23.50.52

Huidveroudering

Wij behandelen huidveroudering met de behandelingen en producten van QMS Medicosmetics. QMS Medicosmetics gebruikt producten die maar liefst 82% actieve werkstoffen, zuivere lichaamseigen collagenen en hoogwaardige fruitzuren bevatten. Deze gepatenteerde succesformule gaat de strijd aan tegen vrije radicalen en zorgt ervoor dat het lichaamseigen collageen in de huid weer wordt opgebouwd.

Hoe gaat een QMS behandeling in zijn werk

Allereerst wordt het zogenaamde type 1 vulcollageen toegepast. Hierbij wordt collageen binnen 40 seconden in de basaalcellenlaag (onderste laag van de opperhuid) van de huid gebracht, waarna deze in staat is om zich 300 keer zijn eigen gewicht te binden met vocht. Collageen is namelijk ook een vochtbinder. Hierdoor wordt het verouderingsproces in de huid aanzienlijk vertraagd en worden de vocht- en vetbalans van de huid weer optimaal hersteld. De QMS behandelingen gaan in fases om zo de huid te laten wennen aan de behandelingen en producten van QMS Medicosmetics. De huid moet eerst in balans zijn voor hij zich kan gaan herstellen en verbeteren waardoor we huidveroudering gaan vertragen.

QMS geeft onze huid terug wat hij nodig heeft

QMS geeft onze huid terug wat hij nodig heeft en is ontwikkeld door de Duitse arts Dr. Med. E. Schulte, plastisch chirurg, biochemicus, en internationaal erkend expert op het gebied van reconstructieve plastische chirurgie.
vandaag de dag is DR. Med. Erich Schulte in medische vakkringen de hoogst erkende expert betreffende cellulaire huidverjonging.
met gebruikmaking van SILS (huideigen werkstoffen) en de nieuwste medische technieken is QMS in eerste instantie ontwikkeld voor patiënten met brandwonden en ernstige wonden als gevolg van ongelukken. Al snel bleek de werkzaamheid veel verder te gaan. Zijn wens om de slecht helende of misvormde huid van verkeersslachtoffers te herstellen, littekens te verbleken en deze minder zichtbaar te maken, leidde tot verregaande onderzoeken en resulteerde in de effectieve !QMS behandelmethode en bijbehorende !QMS producten.

Combinaties met QMS behandelingen

  • zuurstoftherapie
  • dermabrasie
  • Radiofrequentie
  • No Needle Mesotherapie
  • LED led therapie (lichttherapie)
  • bindweefselmassage

QMS Medicosmetics huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.