Huid in balans brengen QMS Met de fase 0 behandeling van QMS Medicosmetics

hydra collageen behandeling

Huid in balans brengen met QMS Medicosmetics

Breng jouw huid in balans met de behandelingen van QMS Medicosmetics. We starten dan altijd met een fase O behandeling waarbij we de huid in balans gaan brengen en langzaam laten wennen aan de producten van QMS Medicosmetics.

Collageen

Een huid maakt tot en met 27 jaar volop collageen aan. Iedereen jonger dan deze leeftijd hoeft dus geen collageen toe te voegen aan de huid. Vanaf je 27e jaar kun je dus gaan starten met de collageen producten en behandelingen van QMS Medicosmetics.

Vocht en vet niet in balans

Een huid heeft een balans tussen vocht en vet. Indien deze niet in balans zijn, kan collageen hier niks aan toevoegen. Eerst moet de huid terug in balans komen, hiervoor is er de Intravital Plus en Repair 3 Complex.

Puistjes aanwezig?

Indien er papels of puistjes aanwezig zijn is het goed om het Dermabrasive gel erbij te gebruiken 2 a 3 x in de week. Dit is een milde fruitzuurpeeling van QMS Medicosmetics om verstoppingen te verminderen.

QMS behandeling

Om de huid in balans te brengen is het belangrijk om QMS behandelingen in de salon te ondergaan. De algenmodelage samen met zuurstof zorgt voor een zeer snel herstel, waardoor daarna het collageen gebruikt kan worden.

  • Reiniging Deep Cleansing
  • Dermabrasive Gel fruitzuur, verwijdert tussencelstof en intensiveert opname werkstoffen
  • Algen Modelage en MED Collageen voor vochtstuwing- en binding
  • Zuurstof Therapie
  • verzorging

Behandelprijs 69 euro

Tijd die de huid nodig heeft om in balans te komen

Een cel heeft een tijd nodig om zich aan te passen, deze tijd is 120 dagen. Indien de huid helemaal uit balans is en roodheden en schilfers vertoont, kan de huid geen crème verdragen. Hier werkt enkel de Intravital Plus die je 2×2 per dag inneemt, dus een half uur voor het ontbijt en voor het slapen gaan. Samen met de algenmodelage en zuurstof in de salon wordt de balans in de huid hersteld.

Starten met de Repair 3

Je kunt met de Repair 3 starten als de huid in balans is. Nu kun je roodheden gaan verminderen.

ga hier naar de QMS Medicosmetics webshop >>

 

 

QMS Medicosmetics huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg