Gratis QMS Medicosmetics Epigen Discovery Collection

Bestel nu voor 300 euro aan QMS producten en ontvang Epigen Discovery Collection gratis

Epigen Discovery Collection bestaat uit:

  • Epigen Pollution Defense Day & Night Gel-Cream 15ml travel size
  • Epigen Pollution Detox Cleansing Gel 50 ml travel size
  • Epigen Pollution Detox Day Serum 10 ml travel size
  • Epigen Depuff Pollution Shield Eye Serum 2 ml miniatuur

Het ideale set om mee te nemen op vakantie, of om de Epigen producten te leren kennen. Huidbescherming is vandaag de dag belangrijker geworden dan anti-aging. Voorkomen is beter dan genezen.

Epigen Pollution Defense Day & Night Gel-Cream

Intens hydraterende gel-crème, die een verfrissende hydratatie veroorzaakt en tegelijkertijd de huid beschermt tegen vervuilende stoffen en invloeden van het milieu. Voor een vollere en gezond ogende teint.

Deze lichte vochtregulerende crème, wetenschappelijk samengesteld met hetzelfde epigenetische peptide als ons Epigen serum, helpt de huid te hydrateren en bovendien oogt je huid voller. Schadelijke epigenetische veranderingen worden vermeden. Geschikt voor alle huidtypes.

Epigen Pollution Detox Cleansing Gel

Een combinatie van amandel- en lactobionzuur zorgt voor een diepe reiniging en een vernieuwing van de huid. Reinigt zeer grondig, zonder het onaangename gevoel van een gespannen huid achter te laten.

Verrijkt met zachte botanische conditioners om de huid te beschermen tegen externe factoren en om de natuurlijke huid barriere te behouden. Het houdt de huid vochtig en comfortabel.

Ultra-milde, zuiverende reinigingsgel die onzuiverheden en resten van externe verontreinigingen effectief verwijdert. Epigen Pollution Detox Cleansing Gel reinigt het huidoppervlak en diep in de poriën.

Deze reinigingsgel bevat lactobionzuur (PHA), dat op milde maar effectieve wijze resten van externe verontreiniging verwijdert. Het effect: een stralende en gezondere teint. 

Epigen Pollution Detox Day Serum

EpiGen Pollution Detox Serum vertegenwoordigt een nieuw tijdperk in de ontwikkeling van de huidverzorging, zegt Dr. med. Erich Schulte, oprichter van QMS Medicosmetics. In het ontwikkelen van de formulering keken we naar de wetenschap van epigenetica, omdat dit fysiologische herprogrammeringsproces het vermogen biedt om de genuitdrukking gunstig te beïnvloeden en te wijzigen zonder de DNA-sequentie te veranderen.

De vooruitgang die deze techniek biedt, maakt het mogelijk om meer nauwkeurigheid en effectiviteit te leveren bij het verzorgen en repareren van de huid. Het zeer innovatieve actieve ingrediëntencomplex in EpiGen Pollution Detox Serum helpt de negatieve chemische markeringen die de huid beschadigen te deactiveren, terwijl de epidermale regeneratie wordt versneld, het celreinigingsproces wordt geactiveerd en de huidveroudering vertraagd.

Epigen Depuff Pollution Shield Eye Serum

Epigen Depuff Pollution Shield Eye Serum is een beschermend oogserum dat wetenschappelijk is geformuleerd met hetzelfde succesvolle epigenetische peptide als het Epigen Pollution Detox Serum. Het oogserum werkt op cellulair niveau om de natuurlijke afweer van de huid tegen agressors zoals milieu vervuiling te ondersteunen.

Epigen Depuff Pollution Shield Eye Serum bevat een hoge dosis hyaluronzuur, peptiden en cafeïne. Met een koele keramische kop, die bijdraagt ​​aan een frisse en jeugdige uitstraling., breng je het serum aan. Reduceert oogwallen!

Shop je favoriete QMS producten online

QMS Medicosmetics huidspecialiste, www.collageenproducten.nl

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.