• Home /
  • Blog
  • / Fruitzuur Peeling voor een gezonde en mooie huid

Fruitzuur Peeling voor een gezonde en mooie huid QMS Medicosmetics Exfoliant Fluid en MED Dermabrasive Gel zijn onmisbaar

Fruitzuur Peeling voor een gezonde en mooie huid

Fruitzuur Peeling voor een gezonde en mooie huid, QMS Medicosmetics Exfoliating Fluid en Dermabrasive Gel zijn daarbij onmisbaar.

“Een van de meest ongelooflijke producten die ik ooit heb geprobeerd. Het verbetert de textuur en helderheid van je huid”, aldus  Sarah Coonan. Sarah is beauty brand inkoopster bij Liberty Londen. QMS Medicosmetics Fruitzuur laat je huidbarrière in tact, de PH waarde blijft boven 3,5. De beschermfunctie van je huid wordt niet aangetast. Dit is ook de reden waarom ons fruitzuur gerust in een warme zomer dagelijks gebruikt mag worden.

Waarom

Een stap, die niemand mag missen in het huidverzorgings regime, is ‘exfoliatie’.  Je moet de dode huidcellen verwijderen om plaats te maken voor de nieuwe cellen. Wanneer je niet peelt, kan je huid vaal en ruw lijken, maar het kan ook de tekenen van veroudering versnellen en de algemene gezondheid beïnvloeden.  

Fruitzuur is de sleutel tot een mooie huid met een gezonde glow

Er zijn verschillende manieren waarop je kunt exfoliëren, maar bij QMS zijn wij overtuigd van het fruitzuur peelsysteem van onze Exfoliant Fluid en MED Dermabrasive Gel. Fruitzuren (AHA’s) zijn de sleutel tot de regeneratie van de huid. Ze helpen bij het verbeteren van de celregeneratie en het stimuleren van de huidstofwisseling.

Een ander voordeel is dat ze veel dieper in de huid werken dan de meeste scrubs of enzymatische peelings. Deze werken alleen op het oppervlak. Met onze exfolierende vloeistoffen worden hydratatieverbeterende ingrediënten in de verdere lagen vrijgegeven.

Plus, als je vervolgens met collageen en moisturizers werkt, worden deze beter geabsorbeerd wanneer ze niet door dode huidcellen worden geblokkeerd. Door de gecontroleerde afschilfering, dankzij Exfoliant Fluid en MED Dermabrasive Gel, kun je de textuur van de huid verbeteren, de poriën ontdoen van stof en vuil, om huid gezonder te houden, fijne lijnen en rimpels te verminderen en een nieuw leven aan je huid te geven. Dit is een must-do in je huidverzorgingsroutine. Je hoeft het niet eens elke dag te gebruiken om de resultaten te zien.

QMS Medicosmetics huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.