Eyeliner Een mooie eyeliner met permanente make-up

eyeliner voor en na

Eyeliner permanente make-up

Een eyeliner bij Permanent Beauty, altijd mooi, in 2 woorden, alles gezegd. Als je ertoe besluit permanent make-up te laten zetten bij Ilona, dan ben je in de beste handen. Met al meer dan 20 jaar ervaring, de beste kleurstoffen en materialen, ben je gegarandeerd van een snelle en effectieve behandeling en een geweldig resultaat.

Waarom een eyeliner permanente make-up

  • geen roze randen meer rond je ogen
  • meer expressie
  • frissere blik
  • kleur van je ogen komt beter tot zijn recht
  • gemak van een altijd verzorgde look
  • je wimpers lijken voller

Behandeling

Als je besluit een eyeliner te laten zetten, bepalen we eerst of je alleen kiest voor een boven eyeliner of dat je ook de onderkant erbij wilt. De boven eyeliner laat je wimpers voller lijken, je krijgt een mooiere oogopslag. Met de onder eyeliner erbij lijk je altijd subtiel opgemaakt, je ogen lijken nog sprekender.

Verder is de kleur natuurlijk zeer belangrijk. Zwart is de meest gekozen kleur, daar hiermee het resultaat het natuurlijkst is. Zwart blijft niet geheel zwart, maar zal na de herstel periode lichter worden en uiteindelijk grafiet zijn. De kleur stoot ongeveer 30% af . De herstel periode duurt gemiddeld 1 week.

brede eyeliner permanente make-up permanent beauty  subtiele eyeliner permanente make-up perman

Prijzen permanent make-up eyeliners

. eyeliner boven 195 euro

. eyeliner onder 175 euro

Permanente make-up specialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huidinstituut Parkstad
Average rating:  
 2 reviews
by Kal on Huidinstituut Parkstad

8 dagen geleden mijn wenkbrauwen laten schaduwen en eyeliner laten zetten. Superblij met het resultaat van beide behandelingen.Het ziet er heel natuurlijk uit. Voor diegene die van een naturel look houden c.q. weinig tijd hebben in hun schema om make-up aan te brengen een echte aanrader. De eerste paar dagen ogen de wenkbrauwen heel donker. Maar dat is met een paar dagen echt voorbij en het resultaat is daarna prachtig. Ilona is een echte vakvrouw. Ik kwam bij Ilona voor hairstrokes, maar werd geadviseerd om mijn wenkbrauwen te laten schaduwen omdat ik genoeg wenkbrauw had van mijzelf. Dus je krijgt ook gewoon een eerlijk advies.

by gerty lentz on Huidinstituut Parkstad

Ben zeer tevreden met de behandeling! Wel effe wennen 1e keer.