Ervaringen Lees hier de ervaringen over Huidinstituut Parkstad - Permanent Beauty

Ervaringen van klanten

—————————————————————————————————————

Marielle Houben

ervaring marielle houben

Verbluffend resultaat. Met de permanent eyeliner verzorgd door Ilona Inceman zijn mijn ogen voor altijd van make up voorzien.

groetjes Marielle Houben

—————————————————————————————————————–

L. Douwsma

Twee jaar lang erover gedaan of ik mijn wenkbrauwen nu wel of niet zou laten doen (het is zo bepalend voor je uitstraling). Deze week de stap gezet en ben er zo blij ermee! Heel natuurlijk gezet en zo professioneel, als ik dit had geweten had ik het eerder laten doen! Bedankt Ilona

—————————————————————————————————————-

Sandra Eschweiler

Een aantal van mijn  vriendinnen zijn ook naar jou toe gekomen nadat ze het bij mij gezien hebben. Iedereen in mijn omgeving is enthousiast. Ik ben er heel blij mee, als ik ‘s morgens wakker wordt heb ik meteen een aangekleed gezicht. Dus een permanente investering in jezelf. Nu mijn moeder nog overhalen……

Groetjes,Sandra Eshweiler

—————————————————————————————————————

Jacqueline Ruiters

Ik was op zoek naar een QMS schoonheidsspecialiste , omdat ik me verdiept had in de werking vd producten van QMS, en hier goede verwachtingen van had.
Permanent beauty werkt hiermee dus zodoende een afspraak gemaakt.
Gebruik de producten nu ongeveer een maand. Mijn huid moest wennen aan de producten, maar ik werd hierin goed en vakkundig begeleid door Ilona. Tot dusver ben ik erg tevreden, maar ik ga ervan uit dat de echte resultaten nog zichtbaarder worden naarmate ik de producten langer gebruik.
Wordt dus vervolgd 👍🏻😀
—————————————————————————————————————

Kelly Jongboom

Lieve Ilona dankjewel voor mijn mooie wenkbrauwen ik ben zo blij ik hoef nooit meer te tekenen!!! Dankjewel..

—————————————————————————————————————

Martina Smeets

Vanmorgen weer genoten van een heerlijke behandeling en de wenkbrauwen zijn weer perfect. Dank je wel, Ilona!

—————————————————————————————————————

Esther Oosterbeek

Ik was bij Ilona Inceman ingehuurd om make-up adviezen te geven op een beauty dag in haar salon ik Kerkrade. Zo raakte wij in gesprek over de Permanent Make-up. Ilona heeft hier al 20 jaar ervaring mee en gebruikt de beste kleurstoffen en materialen. Het zien van wat fotomateriaal van haar werk getuigt vakmanschap, want de resultaten zien er geweldig uit. Ik durf dit wel aan bij haar. Ik voel een klik en het voelt veilig. Dat is waar zij voor staat want zij legt mij uit dat het zetten van permanent make-up met emotie te maken heeft. En dat is ook zo. Dat komt op hetzelfde neer als wanneer ik een make-up aanbreng bij iemand. Je moet je volledig over kunnen leveren en in een paar kundige handen wanen. Dat is Ilona’s sterke punt! Inmiddels heb ik mijn wenkbrauwen aan Ilona toevertrouwd. Zij heeft de vorm en kleur gecorrigeerd, niet echt een dankbare taak voor haar maar dit heeft ze perfect voor mij opgelost en voor het eerst ben ik dik tevreden. Ik moet nog één keer terug want Ilona is een perfectionist en wil de kleur nog verbeteren en hairstrokes maken.

—————————————————————————————————————

Schermafbeelding 2016-04-19 om 11.10.41

Nathalie Swerts

Vandaag mijn wenkbrauwen laten opvullen bij Ilona. Ik heb zelf zeer weinig haartjes maar het resultaat is verbluffend! Ik denk niet dat iemand dit beter zou kunnen. Ik stond er wat wantrouwig tegenover want wou niet dat het er als een opgeplakte tattoo zou uitzien. Maar dankzij Ilona kan ik terug met zelfvertrouwen over straat, 1000 maal bedankt!!!

—————————————————————————————————————-

Schermafbeelding 2016-04-19 om 10.37.29Schermafbeelding 2016-04-19 om 10.37.29Schermafbeelding 2016-04-19 om 10.37.29

Nathaly van de poel

Thanx Ilona voor de mooie wenkbrauwen !!

—————————————————————————————————————–

Yvette Lindelauf

Heerlijke QMS behandelingen bij Permanent Beauty! Mijn huid ziet er niet alleen super uit, hij voelt ook zijdezacht!

—————————————————————————————————————-

Natasha

Vandaag mijn wenkbrauwen laten doen door middel van hairstokes. Zelf had ik erg lichte wenkbrauwen en geen mooie vorm. Ik heb ook meteen mijn eyeliners laten bijwerken, en het resultaat is top, heel mooi natuurlijk. Super gedaan ilona.

Schermafbeelding 2016-05-26 om 22.14.35

————————————————————————————————————–

Nathalie Geurts van Kessel

Ben er heel blij mee Ilona 🙂 🙂 🙂

————————————————————————————————————-

Mevrouw Buijsrogge

Ben heel tevreden met mijn wenkbrauwen!

————————————————————————————————————-

Eva

Ilona heel erg bedankt voor de mooie wenkbrauwen!!! Mijn moeder en ik zijn meer dan tevreden!!! Onze wenkbrauwen zien er natuurlijk uit, een echte aanrader voor iedereen!!!

————————————————————————————————————-

IMG_9393

Mariella Elsbergen

Net geweest voor mijn wenkbrauwen. Super bedankt Ilona! Ik ben er erg blij mee, een echte vakvrouw! super bedankt ik ben er erg blij mee.

————————————————————————————————————

 Schermafbeelding 2016-07-09 om 00.00.10

Jessica Vincken Goedkoop

Vandaag bij permanent beauty geweest voor een correctie van mijn wenkbrauwen en eyeliner. Was bij iemand geweest maar dat was een prutser. Ilona heeft mijn wenkbrauwen en eyeliner super mooi gemaakt. Ik ben heel blij ermee en super tevreden ermee. Mijn zelfvertrouwen was ik kwijt maar door ilona heb ik het weer terug! Ze is heel vriendelijk en geeft je heel goed advies. Bij haar had ik meteen vertrouwen! Ik kan alleen maar zeggen, zoek je iemand voor permanent make-up…… ga naar ilona van permanent beauty 👍😊

————————————————————————————————————Schermafbeelding 2016-07-08 om 23.58.35

Schermafbeelding 2016-07-08 om 23.58.35

Marieta Bertram

Vandaag mijn wenkbrauwen gemaakt door een vakvrouw nadat iemand anders ze verprutst had! Ben zo blij dat ik weer mooie wenkbrauwen heb, ben zo happy, bedankt ilona

————————————————————————————————————-

Schermafbeelding 2016-07-11 om 00.11.01

Esther de Boer

Was ff spannend maar heel mooi geworden dankzij Ilona Inceman, Permanent Beauty Kerkrade.

————————————————————————————————————-

Jacqueline Ruiters

Ruim een half jaar gebruik ik nu de QMS producten en ik ben zeer tevreden!
Mijn huid ziet er goed gehydrateerd uit met een mooie glow!
Vooral de sport active creme is mijn favoriet, precies de goede textuur met een natuurlijk tintje: ik heb geen foundation meer nodig. Top!!

————————————————————————————————————

Kim H.

Sinds ik bij Ilona kom, is mijn huid een stuk verbeterd. Minder lijntjes en gezonde uitstraling. De QMS producten zijn super en Ilona weet wat het beste is voor je huid. Ik vind dat de behandelingen mijn huid niet alleen verzorgen, maar me ook echt jong houden. Daarbij is de service van Ilona super, ze denkt altijd goed met je mee. Top!

————————————————————————————————————

Anita Snow

Dank je wel Ilona Inceman voor het super mooie resultaat van de wenkbrauwen
Helemaal in love ermee 😍

Schermafbeelding 2016-09-02 om 21.40.55

———————————————————————————————————-

Maria Glack

Super blij met mijn wenkbrauwen en eyeliner boven en onder👍😊

Schermafbeelding 2016-09-02 om 21.44.16

———————————————————————————————————-

schermafbeelding-2016-09-12-om-23-25-50

Drieka Schoutens

Vandaag mijn wenkbrauwen laten doen, helemaal gelukkig mee, ziet er super mooi en natuurlijk uit.
Ilona is erg professioneel en voelde mij direct erg prettig bij haar. Nog gehad over een eyeliner boven, was nog aan het twijfelen dus niet direct laten doen maar heb er thuis over nagedacht en bij de nabehandeling ga ik die eyeliner ook laten zetten! Heb er alle vertrouwen in dat dat net zo mooi wordt als mijn wenkbrauwen, kan het iedereen aanraden.

————————————————————————————————————

img_0847

Diana Puodziunaite

Ik werd met open armen ontvangen. Had de wenkies getatoeëerd maar degene die moest bijwerken verdween van de aardbodem. Dus ik dacht, ik probeer bij Ilona maar want bijna geen ander doet andermans werk bijwerken wat vrij logisch is, maar Ilona, zij heeft mijn wenkbrauwen weer een leven gegeven de zijn mooi opgevuld en ik loop er mooi bij. Het bijwerken was 5 min en dan zelfs word je vriendelijk ontvangen en een lekkere koffiedie je erbij krijgt na de behandeling en ook al heeft ze het druk ze maakt tijd voor een babbeltje… dus ik ben zeer tevreden en met nog eens bijwerken weet ik waar ik zonder zorgen moet zijn. Ik heb nu een mix van hairstrokes en schaduw en dat is heel mooi en natuurlijk en langer blijven liggen in bed ’s morgens.

————————————————————————————————————

Josephine

Via een vriendin kwam ik de eerste keer bij Ilona voor permanent make-up voor mijn wenkbrauwen. Top gelukt.
Meteen heb ik een afspraak gemaakt voor een schoonheidsbehandeling met QMS. Ik had geen betere keuze kunnen maken: mijn huid ziet er weer stralend uit. Van vrienden en kennissen krijg ik complimentjes als: “wat heb jij gedaan?” “Jij ziet er hartstikke goed uit” etc.: dit alles dankzij de gouden combinatie: professionaliteit van Ilona en QMS. Gun het jezelf!!! Ik kan het iedereen van harte aanbevelen!

————————————————————————————————————

Nikki

Ik heb gister permanente wenkbrauwen laten maken bij Ilona en ik ben er echt super blij mee! Ik had van mezelf 2 verschillende vormen wenkbrauwen en meestal deed ik ze dan ook tekenen. Toen kwam ik erachter dat er bij mij in de buurt een schoonheidssalon lag die permanente wenkbrauwen deed maken. Ik heb een afspraak gemaakt en ik ben echt tevreden met het resultaat. Mijn wenkbrauwen zijn nu gelijk en ik ben ook blij met de vorm van de wenkbrauwen. Ja, ik ben er echt super blij mee en ja als je het aan mij vraagt zeker een aanrader!

—————————————————————————————————————-

Kal

8 dagen geleden mijn wenkbrauwen laten schaduwen en eyeliner laten zetten. Superblij met het resultaat van beide behandelingen.Het ziet er heel natuurlijk uit. Voor diegene die van een naturel look houden c.q. weinig tijd hebben in hun schema om make-up aan te brengen een echte aanrader. De eerste paar dagen ogen de wenkbrauwen heel donker. Maar dat is met een paar dagen echt voorbij en het resultaat is daarna prachtig. Ilona is een echte vakvrouw. Ik kwam bij Ilona voor hairstrokes, maar werd geadviseerd om mijn wenkbrauwen te laten schaduwen omdat ik genoeg wenkbrauw had van mijzelf. Dus je krijgt ook gewoon een eerlijk advies.

—————————————————————————————————————-

Sem

Afgelopen zaterdag ben ik geholpen door Ilona. Ik kwam voor de hairstrokes van de wenkbrauwen, maar Ilona heeft mij van gedachten veranderd toen ze goede advies gaf over wat het beste bij mij paste. Uiteindelijk heb ik gekozen voor de schaduw techniek. Deze behandeling duurde ongeveer 15 minuten en ze deed het uit losse pols. Dit zegt genoeg over haar vele ervaring, want het resultaat mag er zeker wezen. Ben zeer tevreden en blijf het bij Ilona bijbewerken in de toekomst.Ik kwam hiervoor helemaal uit Dordrecht, maar voor mij de moeite waard als het gaat om permanente make up waar geen fouten in mogen gemaakt worden. Bedankt Ilona voor de tijd die je voor ons nam en de gastvrijheid.

—————————————————————————————————————–

Steffi Reinsperger

Ich bin so froh,dass ich im Internet auf Ilonas Seite gestoßen bin.
Eine kurze Mail geschrieben und 2 Tage später ist es schon “passiert” 😀
Meine Augenbrauen und den Lidstrich hat sie super gemacht.Sie versteht ihr Fach und ist sehr freundlich.Ich kann sie nur weiterempfehlen 👍

—————————————————————————————————————–

Stephanie

Enkele dagen geleden heb ik mijn wenkbrauwen door Ilona laten schaduwen. Ik stond er erg wantrouwig tegenover omdat ik juist al zeer tevreden was over mijn eigen wenkbrauwen en tevens omdat ik erg perfectionistisch ben aangelegd op dit soort gebieden.

Ik heb op advies van Ilona toch gekozen voor een iets andere vorm wenkbrauw dan hoe ik ze zelf bijtekende en ik moet zeggen; het resultaat mag er zeker wezen. Ilona heeft echt feeling hiervoor en ik ben blij dat ik de stap heb durven zetten na twee jaar twijfelen. Voor bijwerken zal ik dan ook altijd bij haar terug blijven komen.

—————————————————————————————————————–

Kim Haas

Super blij met het resultaat! Ik kwam voor microblading en ging de deur uit met een super mooie schaduwpermanent en eyeliner boven mijn ogen. Nooit eerder over nagedacht maar dankzij het advies van ilona toch de stap durven zetten! Ben heel erg blij met beiden resultaten en dat ik haar goeie advies heb opgevolgd. Heel erg bedankt ilona!

————————————————————————————————————-

permanente make-up permanent beauty

 

Klanten vertellen hun ervaring over

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 4 reviews
by Annette on Blank Business Name

Gisteren mijn wenkbrauwen en oogleden laten doen bij Ilona. Ziet er heel natuurlijk uit. Super tevreden en zeer gastvrij ontvangen.

by Stephanie on Blank Business Name

Enkele dagen geleden heb ik mijn wenkbrauwen door Ilona laten schaduwen. Ik stond er erg wantrouwig tegenover omdat ik juist al zeer tevreden was over mijn eigen wenkbrauwen en tevens omdat ik erg perfectionistisch ben aangelegd op dit soort gebieden.Ik heb op advies van Ilona toch gekozen voor een iets andere vorm wenkbrauw dan hoe ik ze zelf bijtekende en ik moet zeggen; het resultaat mag er zeker wezen. Ilona heeft echt feeling hiervoor en ik ben blij dat ik de stap heb durven zetten na twee jaar twijfelen. Voor bijwerken zal ik dan ook altijd bij haar terug blijven komen.

by Steffi Reinsperger on Blank Business Name

Ich bin so froh,dass ich im Internet auf Ilonas Seite gestoßen bin.Eine kurze Mail geschrieben und 2 Tage später ist es schon "passiert" 😀Meine Augenbrauen und den Lidstrich hat sie super gemacht.Sie versteht ihr Fach und ist sehr freundlich.Ich kann sie nur weiterempfehlen 👍

by Drieka on Blank Business Name

Vandaag mijn wenkbrauwen laten doen, helemaal gelukkig mee, ziet er super mooi en natuurlijk uit.Ilona is erg professioneel en voelde mij direct erg prettig bij haar.Nog gehad over een eyeliner boven, was nog aan het twijfelen dus niet direct laten doen maar heb er thuis over nagedacht en bij de nabehandeling ga ik die eyeliner ook laten zetten!Heb er alle vertrouwen in dat dat net zo mooi wordt als mijn wenkbrauwen, kan het iedereen aanraden.