• Home /
  • Blog
  • / EpiGen Daily-Detox Serum maakt je huid milieu-proof

EpiGen Daily-Detox Serum maakt je huid milieu-proof Beschermt je huid tegen huidschade, veroorzaakt door luchtverontreiniging

EpiGen Daily-Detox Serum maakt je huid milieu-proof

EpiGen Daily-Detox Serum maakt je huid milieu-proof, beschermt je huid tegen huidschade, veroorzaakt door luchtverontreiniging.

Milieu schade

Toenemende hoeveelheden microscopisch kleine verontreinigende deeltjes in de lucht, zorgen ervoor dat luchtvervuiling bovenaan de lijst voor huidschade komt te staan. Deze vernietigende deeltjes beïnvloeden niet alleen het oppervlak van de huid maar kunnen ook doordringen in de diepe huidlagen. Hierdoor kan duurzame cellulaire schade ontstaan. Met een verzwakte defensieve huid barrière kan de huid gevoelig zijn voor irritaties, uitdroging, verhoogde gevoeligheid en voortijdige veroudering, vooral als je in een stedelijke omgeving woont. Roodheden, rosacea en eczeem zijn de gevolgen.

EpiGen Daily-Detox Serum

Ons nieuwe EpiGen Daily-Detox Serum is speciaal ontwikkeld om je huid te beschermen tegen deze negatieve effecten van lucht vervuiling. De geavanceerde formulering is geïnspireerd door de baanbrekende wetenschap van epigenetica, waardoor een dieper inzicht in de functionaliteit van genen in de huidcel is verkregen. DNA, het erfelijke materiaal dat je van je ouders hebt meegekregen is niet te beïnvloeden. Daarentegen, het RNA is wel te beïnvloeden, zowel positief alsook negatief. Het baanbrekende ingrediënt is een Epigenetisch Peptide, dat een gen positief omvormt. EpiGen Daily-Detox Serum is dan ook in staat de regeneratie van huidcellen te versnellen, het cellulaire reinigingsproces te activeren om de huid te ontgiften van verontreinigende stoffen.

Positieve invloed op je genen

Het positieve verjongingseffect is gekoppeld aan andere krachtige actieve ingrediënten om de huid vrij te maken van interne en externe negatieve invloeden en ook om het detoxproces te bevorderen, de cellulaire weerstand tegen stress te verhogen en de stofwisseling te stimuleren om de huid te revitaliseren.

Shop online

EpiGen Daily-Detox Serum is verpakt in een 30 ml pompflacon en kost 188 euro. Shop online

Persbericht Dr.E. Schulte

“EpiGen Daily-Detox Serum vertegenwoordigt een nieuw tijdperk in de ontwikkeling van de huidverzorging,” zei Dr. med. Erich Schulte, oprichter van !QMS Medicosmetics, “in het ontwikkelen van de formulering keken we naar de wetenschap van epigenetica, omdat dit fysiologische herprogrammeringsproces het vermogen biedt om de genuitdrukking gunstig te beïnvloeden en te wijzigen zonder de DNA-sequentie te veranderen. De vooruitgang die deze techniek biedt, maakt het mogelijk om meer
nauwkeurigheid en effectiviteit te leveren bij het verzorgen en repareren van de huid. Het zeer innovatieve actieve ingrediëntencomplex in EpiGen Daily-Detox Serum helpt de negatieve chemische markeringen die de huid beschadigen te deactiveren terwijl de epidermale regeneratie wordt versneld, het celreinigingsproces wordt geactiveerd en de huidveroudering vertraagd.

EpiGen Daily-Detox Serum helpt de huidcellen zich te ontdoen van verontreinigende stoffen die worden veroorzaakt door interne en externe negatieve invloeden. Het detoxproces wordt ondersteunt, de cellulaire weerstand tegen stress verhoogt en het
metabolisme wordt gestimuleerd om de huid te revitaliseren. Centraal in de formule is het innovatieve Epigenetic-Peptide dat de functie van Royalactin (royal jelly protein) nabootst. Dit heeft een positief effect op de regeneratie van de epidermis en in combinatie met de andere geavanceerde ingrediënten levert dit een gerichte aanpak tegen de impact van vervuiling op de huid.

QMS Medicosmetics huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

 

 

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.