ELLIS FAAS Zomer 2020

Alle kleuren van de regenboog

Naturel

Heel goed nieuws voor alle trendsetters onder ons die zo sterk zijn met make-up kwast, kleurtjes en poeders. De natuurlijke make-up look is deze lente en zomer hotter dan ooit.

Verwen je huid met een hydraterende ELLIS FAAS foundation, laat je jukbeenderen stralen met wat ELLIS FAAS highlighter en geef jezelf blosjes met de juiste ELLIS FAAS blush

Pastel

Of het je ding is, geen idee, maar mocht je niet vies zijn van een make-up experiment op z’n tijd, is dit er eentje om met beide handen aan te pakken. De pastelkleurige oogschaduws van ELLIS FAAS zijn hot deze zomer. Van mintgroen, zacht oker, baby blauw naar zacht roze, alles kan

Bruine Eyeliner

Zwarte eyeliner is al een hele tijd actueel, maar een gekleurde eyeliner daarentegen nog niet. Misschien een beetje wennen, maar héél erg leuk voor de afwisseling. Vooral als het zonnetje zich straks laat zien straal jij extra met een mooi bruin lijntje.

Metallic Smokey Eyes

Smokey eyes worden in de spotlight gezet deze zomer. Letterlijk lijkt wel. want je ogen glanzen, schitteren en stralen als nooit eerder. Kenden we voorheen de smokey eyes vooral in een matte uitvoering, dit seizoen gaan we voor metallic. Van roségoud tot zilver en alles er tussenin. 

Wetlook Lippen

Trek je lipgloss maar weer tevoorschijn – of koop een nieuwe, misschien een beter plan – want wat lippen betreft gaan we deze zomer voor de wetlook. Je kunt je lipgloss zo dragen of ‘m combineren met je favoriete lippenstift, net wat jij wilt. Het enige dat belangrijk is, is glans, en behoorlijk!! 

Shop ELLIS FAAS online

ELLIS FAAS Professionele Make-Up

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.