ELLIS FAAS steunt War Child

Doe mee en koop je favoriete mascara

Make Up Not War

ELLIS FAAS steunt War Child, doe mee en koop je favoriete mascara.

Onze aarde is een unieke plek in het universum. Maar sommige volwassenen maken er een puinhoop van. Om het nog erger te maken, sommige wereld leiders zetten ons tegen elkaar en zelfs tegen onze planeet op. Gelukkig is er echter een grotere groep jongeren die deze leiders ter verantwoording roepen. Helaas is er een nog grotere groep “vergeten” kinderen die slachtoffer geworden zijn van de misstappen van volwassenen. Deze kinderen zijn bij hun familie weggehaald, getraumatiseerd en in de steek gelaten. Omdat het juist ook deze kinderen zijn, die de toekomst kunnen bepalen, blijft War Child steun bieden. ELLIS FAAS ondersteunt hun actie…Make Up Not War!

Doe mee en koop een mascara

In Februari, Maart en April Verkoopt ELLIS FAAS en Huidinstituut Parkstad mascara’s om je ogen te openen voor het goede werk van War Child. De gehele opbrengst wordt gedoneerd aan War Child, om hun goede werk in oorlog gebieden te kunnen voortzetten. We proberen de negatieve spiraal van oorlog en haat te doorbreken. Steun War Child en verwen jezelf met een ELLIS FAAS top mascara.

Klaprozen cadeau

Als klein dankjewel, ontvang je bij aankoop van een mascara naar keuze, een zakje klaprozen zaad cadeau. Dit om de wereld op zich al kleurrijker en mooier te maken. Shop je mascara online voor slechts 25 euro. Kies je zwart of ga je toch voor bruin?

ELLIS FAAS Professionele Make-Up

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.