ELLIS FAAS poeders

Glow down

Ervaar deze ingenieuze onzichtbare mattifier die intuïtief elke huidtint perfectioneert. ELLIS FAAS glow down geeft je make-up een porseleinen matte afwerking, verbetert elke teint met een warme, natuurlijke uitstraling en onthult een zichtbaar gladde huid.

In tegenstelling tot traditionele producten die de huid met een extra laag poeder omhullen, verbetert deze innovatieve formule het natuurlijke uiterlijk van je huid zonder dekking of werkelijke kleur toe te voegen.

Vegan, geen parabenen, geen geur, geen dierproeven. Beschikbaar in drie variaties.

Glow down kost 20 euro.

Shop ELLIS FAAS online

Glow up

Het aantrekken van licht naar bepaalde delen van je gezicht zal het verlichten en tot leven brengen. De beste manier om licht naar je gezicht te trekken is met de zachte focus eigenschappen van de reflecterende parels in Glow Up.

Glow up kost 22 euro.

Shop ELLIS FAAS online

The case

De Ellis Case is ontworpen om de Compact Powder vullingen en de spons te bewaren. Plaats de poeder in de behuizing en een lichtmagneet houdt hem op zijn plaats.

Wanneer deze leeg is, kan deze eenvoudig worden verwijderd en door een nieuwe worden vervangen. Het bovenste gedeelte van de behuizing heeft een ingebouwde spiegel. Opmerking: de Ellis Case wordt leeg verkocht. Je moet apart een navulling van Compact Powder kopen!

De Ellis Faas case kost 10 euro.

Shop ELLIS FAAS online

Ellis Faas Professionele Make-Up

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.