Ellis Faas opbergen

Ellis Faas opbergen

Als professionele make-up artieste, houdt Ellis haar make-up kits zorgvuldig georganiseerd. Maar zoals voor velen van ons, was haar handtas een allegaartje van haar favoriete producten. Alleen het vinden van de lippenstift waarnaar ze op zoek was, duurde langer dan het aanbrengen ervan.

Toen Ellis voor het eerst haar eigen merk make-up voor ogen had, beloofde ze de handtas chaos op te lossen. Haar oplossing is nu tweevoudig: de Ellis Holder en de Ellis Clips.

Ellis holder

Met de Ellis Faas holder ben jij de baas. Wanneer je hem koopt, is de houder leeg en kun je hem mixen en matchen. Jij bent degene die de Ellis Faas producten kiest die bij je stemming of bij een gelegenheid passen. Jij bent klaar om te kiezen voor een op maat gemaakte set, gevuld met jouw keuze aan kleuren en producten.

Ellis Faas Skin Veil foundation in het midden en schuif dan de andere producten, lippenstift, mascara, oogschaduw, blush eromheen. Vul de ruimte bij de spiegel met Ellis Faas powder.

De Ellis holder kost 25 euro.

Ellis clips

Na de bekroonde Ellis Holder te hebben gecreëerd, heeft Ellis Faas een nieuwe stap gezet in het oplossen van het opbergen van je make-up. De Ellis clips kunnen elke hoeveelheid van onze kenmerkende pennen aan elkaar koppelen. Vanaf twee tot zoveel als je wilt.

Het concept is briljant in zijn eenvoud, verbind gewoon de clips met elkaar en schuif de pennen erin. Je kunt ze oprollen en alleen de pen verwijderen die je wilt gebruiken zonder de ketting los te maken.

Een Ellis clip kost 2 euro.

Ellis Faas Professionele Make-Up

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.