ELLIS FAAS Make-up Professionele make-up uit Amsterdam

Nieuw – ELLIS FAAS Make-up

Nieuw – ELLIS FAAS Make-up, Professionele make-up uit Amsterdam

Ellis Faas is een Nederlandse make-up artist. Ellis staat te boek als een van de meest invloedrijke make-up artists van haar tijd. Ze reisde de hele wereld over, met wereldberoemde fotografen, waaronder Mario Testino, en heeft met alle topmodellen gewerkt. Haar werk staat op de covers van vele grote internationale modemagazines. Daarnaast werkte Ellis Faas met topdesigners zoals Karl Lagerfeld etc. Tevens werd ze gevraagd voor merken zoals Clinique, Lancôme, MAC cosmetics en Biotherm, voor deze laatste ontwierp ze een hele nieuwe make-uplijn. In 2009 lanceerde ze haar eigen ELLIS FAAS Cosmetics.

Maak kennis met de kleuren van de mens.

Make-up is de finishing touch van een goede en verzorgde look en is niet weg te denken uit een professioneel aanbod van een salon als Huidinstituut Parkstad.

Huidinstituut Parkstad werkt graag samen met het unieke Nederlandse topmerk ELLIS FAAS. Voor haar make-up lijn heeft Ellis zich laten inspireren door kleuren die van nature voorkomen in het menselijk lichaam. Elk product is daarom geschikt voor ieder huidtype en elke leeftijd. Het zijn tijdloze kleuren die nooit uit de mode raken.

ELLIS FAAS Make-up

Bijzonder aan de ELLIS FAAS make-up is dat deze volledig is geïnspireerd op de kleuren die van nature in het menselijk lichaam voorkomen. Denk aan bloedrood in de bekende ELLIS FAAS Red Lips, maar ook aan de zacht bruine tint van sproeten in de ELLIS FAAS Creamy eyes. Alle ELLIS FAAS make-up is op basis van een crème textuur. Er dwarrelen dus nooit meer kleurpigmenten op je wangen als je je oogschaduw aanbrengt. De kleuren fixeren op je huid, waardoor het fantastisch blijft zitten, een hele dag lang! ELLIS FAAS producten is ideaal voor de rijpere huid, daar het product niet in lijntjes gaat zitten. Naast alle verzorgende ingrediënten die zijn gebruikt, zitten er geen parabenen in. En bovendien: tested on supermodels only, dus 100% dierproefvrij!

Make-up –  je favoriete kleurenpallet

Met de ELLIS FAAS houder ben jij degene die de leiding heeft: wanneer je ‘m koopt, is de houder leeg en heb jij de mogelijkheid om te mixen en matchen. Jij bent degene die de ELLIS FAAS producten kiest, die je humeur weerspiegelen of die bij een bepaalde  gelegenheid passen. Jij bent klaar om op pad te gaan met een op maat gemaakte set, gevuld met jouw favoriete kleuren en producten.

Plaats de ELLIS FAAS foundation in het midden en laat de andere producten, lippenstift, mascara, oogschaduw, blush, eromheen glijden. Vul de ruimte bij de spiegel met ELLIS FAAS poeder, Glow up of Glow down.

Shop ELLIS FAAS online.

ELLIS FAAS Professionele Make-Up

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg