ELLIS FAAS het boek

On the edge of beauty

Het is typerend voor de kunst van Ellis Faas om de regels en verwachtingen van de schoonheidsindustrie in vraag te stellen en te ontwrichten, definities te verkennen en grenzen van schoonheid te verleggen.

Terwijl ze traditionele tools en technieken van het vak overneemt, probeert ze de beperkingen van de industrie, het geïdealiseerde gevoel van perfectie en de neiging tot wereldwijde uniformiteit te overstijgen. hiertoe maakt zij op haar beurt gebruik van visuele overdrijving, ironie, surrealisme, vervorming en fantasie.

Door de relatie tussen het alledaagse en het buitengewone te onderzoeken, creëert ze haar eigen spectaculaire visie, die een nieuw licht werpt op de vertrouwde, gevestigde esthetiek.

Het 64 pagina’s tellende boek, On the edge of beauty, presenteert een voorbeeld van het veelzijdige werk van Ellis Faas, als make-up expert en kunstenaar. Een gedurfd en fantasierijk visueel avontuur, dat de status-quo uitdaagt, creativiteit aanwakkert en inspiratie biedt voor de gedurfde en innovatieve wereld van schoonheid..

Prijs

On the edge of beauty kost 17,50 euro

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

ELLIS FAAS Huidinstituut Parkstad

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.