Een decolleté om van te smullen QMS Medicosmetics Algen en Neck & More bieden de oplossing

Een decolleté om van te smullen

Een decolleté om van te smullen, QMS Medicosmetics Algen voor het lichaam in combinatie met Neck & More zijn de oplossing.

Waarom

De groene alg bevordert de celregeneratie, verstevigt het bindweefsel, verbetert de elasticiteit eb heeft een sterke anti-oxidatieve werking.  Naast de alginaten bevat dit masker Spirulina. Deze eencellige blauwgroene micro-alg wordt aanzien als de meest voedzame alg en is bijzonder rijk aan proteïnes, koolhydraten, vitamines en mineralen.

Anti-rimpel

De groene alg bevat een hexa-peptide dat de samentrekking van de kleine mimiekspiertjes tempert zodat rimpeltjes vervagen. Bevordert de collageen synthese, is rijk aan potasium en magnesium, onderschept vrije radicalen en maakt ze onschadelijk. Ook verbetert de vochthuishouding al bij de eerste toepassing.

Neck and More

Neck & More is een huidverstevigende anti-aging crème voor hals en decolleté. Bevordert de doorbloeding en werkt op de vocht en vethuishouding. Het decolleté wordt eerst gemasseerd met Neck & More, daarna volgt de algenpakking. De behandeling is uiterst aangenaam en effectief. De algenpakking is weldoenend warm en wordt ingepakt met folie en een handdoek.

Neck and More online shoppen

Kosten

Kosten Add on QMS Medicosmetics Algen Pakking inclusief Neck & More massage 35 euro

QMS Medicosmetics huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

 

 

Huidspecialiste Ilona Inceman

Huidspecialiste Ilona Inceman is gespecialiseerd in anti-aging behandelingen, huidverbetering en permanente make-up.