Cosmetisch arts Rimpelvrij in 30 minuten voor vrouwen en mannen

 

Cosmetisch arts

Met de tijd verandert jouw gezicht. Daar ontkomt niemand aan, maar er kunnen veranderingen in jouw uiterlijk ontstaan waar je niet blij mee bent. Onze cosmetische arts is gespecialiseerd in het tegengaan van deze ongewenste veranderingen door het gebruik van hyaluronzuur fillers en botox. Met deze behandelingen kun je, jouw gezicht weer een frissere en vriendelijker uitstraling geven.

Huidinstituut Parkstad werkt samen met dr. Camiel Zeijen.

Camiel hecht veel waarde aan een juiste verwachting van de patiënt. ‘Iemand die met de juiste verwachting een behandeling laat doen, is daarna over het algemeen heel tevreden’ is zijn devies. Camiel luistert goed, stelt je op je gemak en draagt zorg voor mooie resultaten. Camiel volgt als een van de eersten in Nederland de officiële opleiding tot cosmetisch arts. Dat maakt dat hij meteen ook voldoet aan alle strenge criteria die de NVCG stelt aan cosmetisch artsen.

Wanneer

  • Volgende afspraak is op dinsdag,  12-11- 2019, vanaf 14.00
  • Bel 045-5416801 voor een afspraak bij Dr. Zeijen

Waardoor ontstaat huidveroudering

Het is een feit, door de klassieke effecten van veroudering, klimaat, pollutie, stress enz. veroudert de huid. Haar structuur wordt beschadigd zodat aanvankelijk fijne lijntjes verschijnen die gevolgd worden door echte groeven. Het volume dat aan jouw gelaatstrekken hun charme geeft verdwijnt, de contouren verliezen hun stevigheid en regelmatigheid. Dit is een natuurlijk proces. Als jouw huid jong is, blijft ze soepel, stralend en zacht dankzij een stof die van nature aanwezig is in het lichaam, namelijk hyaluronzuur. Als de huid ouder wordt, verliest ze haar vermogen om water vast te houden omdat het gehalte hyaluron daalt, waardoor rimpels verschijnen.

Wat is hyaluronzuur

Hyaluronzuur is een veilig middel omdat het in ons lichaam voorkomt. Hyaluronzuur veroorzaakt geen allergische reacties. Het geeft een direct natuurlijk, verjongend resultaat. Hyaluronzuur zorgt voor soepelheid, elasticiteit en houdt vocht vast in de huid en heeft een tijdelijk effect van maximaal 12 maanden. Wie de huid lang in goede conditie wil houden, kan het beste preventief beginnen tussen de 35 en 40 jaar.

Hyaluronzuur is veilig

Hyaluronzuur is een stof die van nature aanwezig is in het menselijk lichaam. Als hyaluronzuur geinjecteerd wordt, ziet ons lichaam dit niet als vreemde stof. Daarom is er een bijzonder laag risico op allergieen of bijwerkingen en zijn er geen voorafgaande tests vereist.

Botox

Botox (botulinetoxine) wordt gebruikt om aangezichtsspieren selectief tijdelijk te verlammen en zo rimpelvorming te onderdrukken. Zo’n behandeling behoudt zijn werking gedurende ca. 3-4 maanden.  Botuline mag worden toegediend aan volwassenen vanaf 18 , onder andere voor de tijdelijke vermindering van rimpels in het gebied tussen en boven de wenkbrauwen. Toediening mag in Nederland alleen gebeuren door artsen, maar hoeft niet in een ziekenhuis te gebeuren. Je kunt er ook voor terecht bij permanent beauty omdat wij een samenwerking met een cosmetisch arts zijn aangegaan. Bij permanent beauty komt 1x per maand een gespecialiseerde arts, die je op een zeer natuurlijke manier in 30 minuten jonger en frisser kan laten uitzien.

Huidveroudering is echter geen onomkeerbaar proces……

Tegenwoordig kun je dankzij nieuwe behandelingen al jouw rimpels, van de fijnste lijntjes tot de diepste groeven, vaarwel zeggen. De contouren van jouw lippen kun je mooier of voller maken op natuurlijke wijze. Ook kun je de gezichtscontouren verstevigen, verzachten en corrigeren op eenvoudige en doeltreffende wijze.

Prijzen in overleg met onze cosmetisch arts.

QMS Medicosmetics huidspecialiste en mesotherapie specialiste – Fillers en Botox

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huidinstituut Parkstad
Average rating:  
 0 reviews