QMS Collageen behandeling QMS Medicosmetics anti-aging collageen behandeling

QMS Medicosmetics collageen behandeling

Het unieke huidverzorgingsprogramma van QMS Medicosmetics is geperfectioneerd door jarenlang klinisch onderzoek en het doel om de ideale combinatie van hoogwaardige ingrediënten te bieden met de meest geavanceerde transdermale dragers. Alle speciaal ontwikkelde QMS Medicosmetics Signature behandelingen zijn geschikt voor zowel mannen als vrouwen en kunnen worden aangepast aan elk huidprobleem. Het uitgebreide scala aan behandelingen dekt alle huidbehoeften, waardoor de huid er helderder, stralender en jonger uitziet.

Je ziet de eerste fijne lijntjes en rimpels ontstaan en jouw huid voelt droger en ruwer aan. Maar het kan ook zijn dat je al een mooie huid hebt en deze graag mooi wil houden. Pak huidveroudering aan met een collageen behandeling van QMS Medicosmetics. Deze behandeling is geschikt voor iedereen vanaf 25 jaar.

Wat is een collageen behandeling

Collageen is een belangrijke stof in onze huid en lichaam, die zich bindt aan vocht. Naarmate we ouder worden gaan we collageen verliezen en zal ook onze huid verouderen. Met een collageen behandeling van QMS Medicosmetics geven we onze huid collageen terug, dat zich in de bovenste lagen van de huid gaat binden met vocht. Hierdoor worden fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar en zal de huid gladder en voller aanvoelen en een fijnere structuur krijgen. Een collageen behandeling geeft jouw huid een mooie toekomst.

De huid is een bijzonder fascinerend orgaan. Het huidbeeld weerspiegelt alles, externe invloeden, veroudering, ziekte of onzorgvuldige zorg. Sommige van deze factoren laten een duidelijke indruk achter, veranderen bijna altijd de huidstructuur en leiden onder andere tot rimpels en vlekken. Vind de sleutel tot je eigen frisse en stralende huid met behulp van een effectief systeem van geselecteerde hoogwaardige en effectieve producten en behandelingen. Of je nu een enkel product kiest of een zorgcombinatie kiest die aan je behoeften voldoet, aan uw verwachtingen wordt voldaan.

QMS Medicosmetics

QMS Medicosmetics, al meer dan 25 jaar synoniem voor hoogwaardige en revolutionaire huidverzorging door de oprichter en maker van het merk, Dr. med. med. Erich Schulte, arts, cosmetisch chirurg en cosmetica ontwikkelaar met internationale reputatie. QMS Medicosmetics is in toenemende mate vertegenwoordigd in meer dan 650 spa’s en instituten over de hele wereld en vindt aldaar zeer enthousiaste fans.

Onze producten bieden het hoogste niveau van kwaliteit en efficiëntie en genieten de hoogste acceptatie bij professionele gebruikers en de veeleisende eindgebruiker. Effectieve anti-aging op wetenschappelijke basis door middel van systemische huidverzorgingsbehandelingen voor het gezicht en lichaam.

Sinds de introductie van de Classic Collagen Set en de oprichting van QMS Medicosmetics in 1986, heeft Dr. Ing. med. Erich Schulte, lid van de Amerikaanse Academie voor Cosmetische Chirurgie, de Europese Academie voor Gezichtschirurgie, de Duitse Vereniging voor Esthetische Geneeskunde en de Europese Academie voor Cosmetische Chirurgie (EACS), een aantal van de meest baanbrekende vooruitgang geboekt in huidverzorging. Wetenschappelijke logica, gebaseerd op klinische observatie, die theoretisch is onderbouwd, vormt de basis van QMS Medicometics.

Resultaten van intensief onderzoek gecombineerd met revolutionaire technologieën en het gebruik van geselecteerde, hoogwaardige ingrediënten leiden tot een duurzaam fysiologisch effect op de huid. Het QMS zorgsysteem wordt daarom al decennia lang beschouwd als een van de hoogste kwaliteit en het meest volwassen in de branche.

Duitse kwaliteit

Duitsland staat bekend om de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen. Om deze reden wordt de gehele QMS zorglijn geproduceerd in Duitsland.  QMS Medicosmetics is een op maat gemaakt en zeer efficiënt huidverzorgingssysteem dat aandacht, acceptatie en reputatie geniet, niet alleen in Europa, maar ook steeds meer in de luxe spa’s van gerenommeerde overzeese hotels.

De huid wordt wereldwijd blootgesteld aan verschillende klimatologische spanningen, die effectief kunnen worden tegengegaan met de juiste huidverzorging. QMS Medicosmetics verzorgingsproducten en behandelingen zijn ideaal aangepast aan de specifieke, variërende omgevingscondities en dus aan de individuele behoeften van jou.

Het ontstaan van QMS Medicosmetics

Jaren 1970, Dr. med. Erich Schulte op de afdeling Craniofaciale chirurgie aan de Universiteit van Göttingen in Duitsland. Zijn patiënten waren voornamelijk slachtoffers en slachtoffers van brandwonden. In die tijd was de behandeling gericht op het reconstrueren van de vorm en functie van het gezicht, maar de conditie van de huid kreeg minder aandacht. In de loop van zijn wetenschappelijk onderzoek, leerde D. Schulte meer over het ondersteunende effect van collagenen bij wondgenezing. Vanaf nu lag de focus op het ontwikkelen van een effectieve methode om de nodige collagenen opnieuw in de huid te brengen om een significant positief effect op de littekenvorming te hebben en om meteen in te grijpen in het regeneratieproces van de huid ten behoeve van de patiënt.

Vanaf dit moment concentreerde Dr. Schulte zich op esthetische en cosmetische chirurgie, en hij slaagde erin een speciale methode te ontwikkelen, waarbij het mogelijk was, dat inheems oplosbaar collageen het regeneratieproces stimuleert en verbetert nadat het op de huid was aangebracht. Vanwege de geconstateerde intensivering van het genezingsproces na chirurgische ingrepen en de duidelijk zichtbare verbetering van het uiterlijk van de huid, heeft Dr. med. Schulte collageen verder ontwikkeld.

Collageen kan ook worden gebruikt voor de pre-operatieve voorbereiding van de huid…. de geboorte van de QMS Medicosmetics care-serie! Vanwege de overweldigende vraag ontwikkelde hij in 1986 de eerste drie producten op de markt, die de basis vormen van de gehele huidverzorgingsserie: Exfoliant Fluid, Day Collagen en Night Collagen. Het begin van een succesverhaal!

De ontwikkeling van de eerste drie producten werd gevolgd door een geleidelijke, generiek betekenisvolle en vooral altijd klantgerichte uitbreiding van het assortiment. Dr. med. Erich Schulte volgde geen trends, maar volgde zijn claim zelf een trendsetter te zijn in de branche. Dr. med. Schulte en QMS Medicosmetics staan voor hoogwaardige huidverzorging op basis van het principe “Als je er goed uitziet, voel je je goed!”

De basis collageen behandeling

De basis van de collageen behandelingen van QMS Medicosmetics is hetzelfde. Na de basis gaan we kijken waar jouw huid op dat moment behoefte aan heeft:

 • Reiniging van de huid zodat het collageen goed opgenomen kan worden
 • Milde fruitzuurpeeling die zorgt voor een 12-urige afgifte van werkstoffen
 • Collageen met algenmasker dat zorgt voor een vochtstuwing en vochtbinding
 • Hierna gaan we de behandeling afstemmen op jouw specifieke huidconditie

Behandelprijs 49 euro

Modules meerprijs

 • Zuurstof therapie – 20 euro
 • Micro dermabrasie – 39 euro
 • Bindweefsel massage gelaat intens met relax-o-Firm masker of SK Alpha Masker – 30 euro
 • Ontspannings massage gelaat/hals/decolleté  – 55 euro
 • Radio frequentie – 59 euro
 • Algenpakking en massage Decolleté met Vit. A/E olie – 35 euro
 • LED licht therapie 20 minuten inclusief Relax-0-Firm masker – 25 euro
 • Mother of pearl met hydro foam masker massage – 25 euro
 • Eye reviver – 30 euro*
 • Lipline corrector – 30 euro*
 • IPL Skin rejuvenation gehele gelaat – 75 euro*
 • IPL tegen pigmentvlekken – v.a. 50 euro*
 • IPL ontharing – v.a. 20 euro*
 • Coolift – 69 euro*
 • Coolift en 20 minuten LED licht therapie – 81,50*
 • Ultralift, bestaande uit biostimulatie, ultrasound en microcurrent – 129 euro*
 • Biostimulatie 15 minuten – 35 euro*
 • Biostimulatie 30 minuten – 69 euro*
 • Ultrasound – 30 euro
 • Microcurrent ooghuid 10 minuten – 30 euro
 • Meeëters verwijderen – 20 euro
 • Harsen bovenlip of kin – 10 euro
 • Harsen bovenlip en kin – 15 euro
 • Harsen gelaat – 25 euro
 • Harsen wenkbrauwen – 15 euro
 • Verven wenkbrauwen of wimpers  – 10 euro
 • Verven wenkbrauwen en wimpers – 15 euro

QMS behandeling compleet

Dit is een zeer uitgebreide QMS behandeling, bestaande uit de standaard QMS behandeling, aangevuld met meerdere bovenstaande modules, afgestemd op de behoefte van je huid en de behandelfase waarin je je bevindt. Deze complete anti-aging behandeling kost 125 euro. Uitgezonderd*

Deze behandeling wordt geadviseerd elke 4 tot 6 weken te herhalen. Tevens is het thuis gebruik van de QMS Medicosmetics producten een must. Thuis gebruik je minimaal het start pakket, bestaande uit:

 • Deep Cleansing
 • Freshening Tonic
 • Collageen Set, bestaande uit dag- en nacht collageen en fruitzuur
 • Een creme b.v Moisturizing Balance

Shop je producten online

QMS Medicosmetics huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Huidinstituut Parkstad
Average rating:  
 10 reviews
by moniek on Huidinstituut Parkstad

Zeer tevreden, goede uitleg, heel duidelijk, heerlijke massage!!!! Fan van QMS en Huidinstituut Parkstad! Helaas mijn behandeling wegens corona moeten verschuiven naar later😭

by Anouk on Huidinstituut Parkstad

Ilona heeft me alles uitgelegd, en na haar uitleg, was ik overtuigd. Ik voel me in uiterst professionele handen. De behandelingen zijn pure verwennerij en de producten doen inderdaad hun werk, mijn huid wordt zienderogen mooier. Eerlijk is eerlijk, QMS is een investering in jezelf, maar 100% de moeite waard!

by Jackie on Huidinstituut Parkstad

Wat een geweldig concept...heerlijke behandelingen met een wow effect, maar ook de QMS producten voor thuis zijn heerlijk en zeer zuinig in het gebruik. Mijn huid knapt er van op,super!

by Kim on Huidinstituut Parkstad

Sinds ik bij Ilona kom, is mijn huid een stuk verbeterd. Minder lijntjes en gezonde uitstraling. De QMS producten zijn super en Ilona weet wat het beste is voor je huid. Ik vind dat de behandelingen mijn huid niet alleen verzorgen, maar me ook echt jong houden. Daarbij is de service van Ilona super, ze denkt altijd goed met je mee. Top!

by jolanda on Huidinstituut Parkstad

Het beste wat me kon overkomen, Ilona en QMS, zeker weten!!

by yvonne on Huidinstituut Parkstad

Vandaag mijn intake gesprek gehad met Ilona en ik ben onder de indruk. Ilona heeft een grote huid kennis en weet dit ook aan mij duidelijk uit te leggen. Ik heb meteen behandelingen ingeboekt en start meteen met de qms thuisverzorging. Zal het mijn vriendinnen adviseren!!

by Angeline on Huidinstituut Parkstad

Ilona heeft een echte collageen etage, een heerlijk luxe ruimte, verwarmd bed en heerlijk rustige sfeer. QMS is mijn favoriet, voor thuis maar ook de behandelingen. Ilona heeft gouden handjes, heerlijke massages, zuurstof behandeling en pakkingen. Zeer tevreden!

by Angela on Huidinstituut Parkstad

Deze collageen behandelingen zijn echt geweldig, mijn huid bloeit echt op.

by Greet on Huidinstituut Parkstad

Ik zit nu in fase 3, heb alle fases doorlopen en zie echt dat mijn huid verbeterd is. De ion-skin behandeling is echt mijn favoriete behandeling. Even sparen, maar ik ga de ion skin beslist thuis gebruiken!

by sofie on Huidinstituut Parkstad

Verslavend....goed, effectief, maar ook echt heerlijk!! Voor mij niks anders meer. Ilona, you are the best!!