QMS Collageen behandelingen QMS Medicosmetics anti-aging collageen behandelingen

collageen behandeling parkstad

QMS Medicosmetics collageen behandelingen

Je ziet de eerste fijne lijntjes en rimpels ontstaan en jouw huid voelt droger en ruwer aan. Maar het kan zijn dat je al een mooie huid hebt en deze graag mooi wil houden. Pak huidveroudering aan met een collageen behandeling van QMS Medicosmetics. Deze behandeling is geschikt voor iedereen vanaf 28 jaar.

Wat is een collageen behandeling

Collageen is een belangrijke stof in onze huid en lichaam en kan zich binden met vocht. Naarmate we ouder worden gaan we collageen verliezen en zal onze huid verouderen. Met een collageen behandeling van QMS Medicosmetics geven we onze huid collageen dat zich in de bovenste lagen van de huid gaat binden met vocht. Hierdoor worden fijne lijntjes en rimpels minder zichtbaar en zal de huid gladder aanvoelen en een fijnere structuur krijgen. Een collageen behandeling geeft jouw huid een mooie toekomst.

De basis collageen behandeling

De basis van de meeste collageen behandelingen van QMS Medicosmetics is hetzelfde. Na de basis gaan we kijken waar jouw huid op dat moment behoefte aan heeft. De collageen behandelingen verdelen we in 2 fases.

 • Reiniging van de huid zodat het collageen goed opgenomen kan worden
 • Milde fruitzuurpeeling die zorgt voor een 12-urige afgifte van werkstoffen
 • Collageen met algenmasker dat zorgt voor een vochtstuwing en vochtbinding
 • Hierna gaan we de behandeling afstemmen op jouw specifieke huidconditie

Collageen behandeling in 2 fases

QMS Medicosmetics heeft de collageen behandelingen verdeeld in 2 fases. Na 4 maanden als de huid in balans is kun je overstappen naar fase 2 die werkt op specifieke problemen.

 • Fase 0 balans : voor o.a. gevoelige huiden, roodheden en eczeem
 • Fase 1 balans : start fase waarin we vocht en vet in balans gaan brengen.
 • Fase 1 ontgifting : in deze fase gaan we afvalstoffen afvoeren en de doorbloeding stimuleren.
 • Fase 2 versteviging : we werken op de versteviging van de huid en thuis gebruikt u de Co-Lectine 3 als ondersteuning.
 • Fase 2  verfijning : hier gaan we de huidstructuur verfijnen en thuis gebruik je de Ion Skin Equalizer als ondersteuning.
 • Fase 3 pigmentvlekjes : hier werken we op pigmentvlekken die in de opperhuid zitten en thuis gebruik je de Skin Tone.

Zuurstofbehandeling met collageen

Zuurstofbehandeling in combinatie met collageen geeft jouw huid een powerboost. Na het algenmasker sluizen we collageen en een speciaal hydraterend serum de huid in met zuurstof. Hierdoor krijgt de huid een nog betere hydratatie waardoor fijne lijntjes minder zichtbaar zijn en de huid nog gladder zal aanvoelen. Een mooie, frisse en stralende huid is het resultaat van de zuurstofbehandeling met collageen. De meeste collageen behandelingen zijn uit te breiden met zuurstof.

Collageen behandelingen fase 0

 • Huid in balans : tijdens deze fase gaan we een gevoelige huid of een huid met roodheden of eczeem in balans brengen.

Collageen behandelingen fase 1

 • Hydra – hydraterend  : mini behandeling waarbij de focus ligt op collageen en hydratatie met een algenmasker. Ook een mooie behandeling als je weinig tijd hebt.
 • Neo Tissuedermie – balans : de alom bekende collageen behandeling van QMS Medicosmetics die het vocht en vet in balans brengt. Tijdens de behandeling gebruiken we een algenmasker en een schuimmasker. Kom je voor de eerste keer? Dan starten we altijd met deze behandeling.
 • HO2 zuurstofbehandeling met collageen : behandeling waarbij collageen en zuurstof tegelijkertijd zorgen voor een mooi effect.
 • SK Alpha – detox : diep reinigende detox collageen behandeling gericht op het afvoeren van afvalstoffen. Tijdens de behandeling krijgt de huid een sterke doorbloeding. Deze behandeling is geschikt voor futloze huiden, acne en voor alle huiden om de huid te ontdoen van afvalstoffen (ontgiften – detoxen).
 • Activator intense hydratatie : geeft jouw huid een intense hydratatie met 2 hydraterende maskers.
 • Deep Cleansing – diep reinigend : diep reinigende collageen behandeling voor de onzuivere huid die tevens huidveroudering wil aanpakken.
 • Collageen rejuvenation – modellerend : modellerende en verstevigende collageen behandeling met 3 maskers (algen, vlies en gips) voor gezicht en kaaklijn. Jouw huid zal steviger worden, fijne lijntjes vervagen en de huid krijgt meer volume.
 • Seizoensbehandeling – aangepast aan het lente seizoen
 • Seizoensbehandeling – aangepast aan het zomer seizoen

Collageen behandelingen fase 3

 • Ion Skin Experience – verfijning van de structuur : ontdek de Ion Skin Equalizer tijdens deze unieke behandeling van QMS Medicosmetics. De structuur van jouw huid zal fijner en gladder worden en fijne lijntjes kunnen vervagen. Voel de werking van de Ion Skin Equalizer op jouw huid.

Zone gerichte behandelingen

Webshop QMS Medicosmetics

Wil je de producten van QMS Medicosmetics online kopen? Bestel ze in onze webshop www.collageenproducten.nl

QMS Medicosmetics huidspecialiste

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 9 reviews

Ilona heeft me alles uitgelegd, en na haar uitleg, was ik overtuigd. Ik voel me in uiterst professionele handen. De behandelingen zijn pure verwennerij en de producten doen inderdaad hun werk, mijn huid wordt zienderogen mooier. Eerlijk is eerlijk, QMS is een investering in jezelf, maar 100% de moeite waard!

by Jackie on Blank Business Name

Wat een geweldig concept...heerlijke behandelingen met een wow effect, maar ook de QMS producten voor thuis zijn heerlijk en zeer zuinig in het gebruik. Mijn huid knapt er van op,super!

Sinds ik bij Ilona kom, is mijn huid een stuk verbeterd. Minder lijntjes en gezonde uitstraling. De QMS producten zijn super en Ilona weet wat het beste is voor je huid. Ik vind dat de behandelingen mijn huid niet alleen verzorgen, maar me ook echt jong houden. Daarbij is de service van Ilona super, ze denkt altijd goed met je mee. Top!

by jolanda on Blank Business Name

Het beste wat me kon overkomen, Ilona en QMS, zeker weten!!

by yvonne on Blank Business Name

Vandaag mijn intake gesprek gehad met Ilona en ik ben onder de indruk. Ilona heeft een grote huid kennis en weet dit ook aan mij duidelijk uit te leggen. Ik heb meteen behandelingen ingeboekt en start meteen met de qms thuisverzorging. Zal het mijn vriendinnen adviseren!!

by Angeline on Blank Business Name

Ilona heeft een echte collageen etage, een heerlijk luxe ruimte, verwarmd bed en heerlijk rustige sfeer. QMS is mijn favoriet, voor thuis maar ook de behandelingen. Ilona heeft gouden handjes, heerlijke massages, zuurstof behandeling en pakkingen. Zeer tevreden!

by Angela on Blank Business Name

Deze collageen behandelingen zijn echt geweldig, mijn huid bloeit echt op.

Ik zit nu in fase 3, heb alle fases doorlopen en zie echt dat mijn huid verbeterd is. De ion-skin behandeling is echt mijn favoriete behandeling. Even sparen, maar ik ga de ion skin beslist thuis gebruiken!

Verslavend....goed, effectief, maar ook echt heerlijk!! Voor mij niks anders meer. Ilona, you are the best!!