OPI Infinite Shine Nagellak met gel effect, zonder lamp

OPI Infinite Shine

OPI Infinite Shine, nagellak met gel effect, zonder lamp. Stel je voor dat de kleur op je natuurlijke nagels de hele week niet bijgewerkt hoeft te worden. Met dit complete 3-stappen systeem kun je voortaan genieten van een intense glans, zoals je gewend bent van gellak. De glans blijft totdat jij de kleur verwijdert!

Wat heb je nodig

 • Primer – Deze revolutionaire base coat zorgt voor de perfecte hechting van je kleur.
 • Lacquer – Ontdek levendige, volle kleur, boordevol pigmenten.
 • Gloss – Met deze top coat krijg je de duurzaamheid die je van een gel gewend bent. Dankzij de speciaal ontwikkelde formule, droogt Infinite Shine in gewoon daglicht en zorgt ervoor dat je je kleur heel eenvoudig kunt verwijderen met OPI Nagellakremover, zonder afweken. Deze laag is vervangbaar door gellak toplak, voor nog langer plezier van je prachtige nagels.

Werkwijze

 • Maak je nagels schoon met OPI nagellakremover en breng 1 laagje Infinite Shine Primer aan voor optimale hechting en verwijderen zonder vlekken.
 • Breng 2 dunne laagjes Infinite Shine kleur aan.
  Zeer belangrijk: laat het tweede laagje lacquer 2 minuten drogen. Ga dan pas verder met de volgende stap.
 • Breng vervolgens 1 vrij royale laag van de top coat aan. Een laagje van deze speciale top coat zorgt voor spiegelgladde, glanzende nagels, die snel drogen in natuurlijk licht.

Resultaat

 • Gel-achtige hoogglans, maar zonder lamp
 • Intense kleur
 • Ultraglanzende nagels, totdat jij Infinite Shine verwijdert

Waarom

 • Zelf thuis aanbrengen; droogt snel en er is geen lamp nodig voor uitharding
 • Glans blijft tot 10 dagen onveranderd mooi, afhankelijk van de conditie van je natuurlijke nagel
 • Eenvoudig en snel te verwijderen met OPI nagellakremover
 • Volle unieke OPI kleuren

Welke kleuren deze zomer

Reis deze zomer naar een van Europa’s meest kleurrijke en betoverende steden met de Lisbon collectie van OPI. Met een knipoog naar de mix van traditioneel erfgoed en opvallend modernisme van deze stad, benadrukt de collectie de natuurlijke schoonheid van de hoofdstad van Portugal met modieuze tinten.

Geïnspireerd door de levendige straten van Lissabon, telt de Lisbon Collection 12 nieuwe tinten in de klassieke nagellak en gellak formule. Van uitgestrekte gele huizen met gebrande oranje daken en pittoreske zeegezichten, de beruchte “Pink Street” en statige kastelen, Lissabon biedt een spectrum van briljante tinten.

Laat je inspireren door een van Europa’s meest kleurrijke hoofdsteden. Lissabon staat bekend om de prachtige fado muziek, overheerlijke pastéis de nata en dromerige, pastelkleurige straten. Niet voor niets is deze levendige stad OPI’s muze voor dit voorjaar. Wist je dat het de oudste stad van West-Europa, met rijke, creatieve culturele invloeden.
Het kleurenpalet varieert van pastelroze tot warm fuchsia, aardse terra cotta tonen en blauwtinten, die zijn geïnspireerd door de typische Portugese mozaïektegels en de Atlantische Oceaan.

Prijs 18,95.

Infinite Shine lakken bevatten geen DBP, tolueen en formaldehyde.

O.P.I. Gellak en Infinite Shine specialiste, Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving,

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg