Biostimulatie Programma’s

Non Surgical Facelift

Dit Bioptic programma combineert de tonifiëring van de huid met perfecte spierliftende frequenties om de gezichtscontouren te verbeteren en te behouden. De geconcentreerde behandeling traint en lift de gezichtspieren, vermindert fijne lijntjes, tonifieert een verslapte huid en spieren en geeft het gezicht een jeugdige uitstraling.

Deep Muscle Tone

In sommige gevallen zijn de huid en spieren van het gezicht totaal verslapt en is de huid rimpelend gaan hangen. Het programma diepe spiertonus stuurt diepe stimulatie signalen naar de onderste gelaatsspieren en stroomlijnt, lift en verstevigt voor een anti-age lift van de gezichtscontouren.

Skin Tone

Wanneer de gezichtspieren worden gelift en getonifieerd, wordt ook de huid getonifieerd en verjeugdigd. Dit Bioptic programma bevordert de aanmaak van collageen en elastine en ondersteunt het herstel van de jeugdige elasticiteit van de huid.

Lymphatic Drainage

De gemengde en subtiele stimulatie van dit Bioptic programma masseert zacht de gezichtspieren en stimuleert het Iymfesysteem tot het verminderen van vochtophopingen en afvoeren van afvalstoffen. Dit is het ideale programma voor de problematische huid. Het vermindert een grauwe huid en geeft een zichtbare verbetering van de teint.

Wrinkle Reduction

Dit programma richt zich op het revitaliseren van de huid, spieren en bindweefsel via een reeks van verschillende signalen. Het bevordert ook een verhoogde microcirculatie en vermindering van fijne lijnen. Dit is het ideale programma voor de iets rijpere cliënt die een langdurige anti-aging en toning voor het gezicht kan gebruiken.

Circulation

Dit zachte Bioptic programma is bedoeld om de lokale bloedtoevoer naar de haarvaten te versterken, de capillaire te versterken, de huid soepel te maken en een jeugdige teint te herstellen.

Deep Hydration

Dit Bioptic programma is ontworpen om vermoeidheid en stress, die van het gezicht af te lezen is, te verminderen. De zachte rustgevende impulsen worden gebruikt om te ontspannen en de energie toevoer aan de vermoeide huid en spieren te verbeteren. Stimuleert de vrijgave van endorfine om het gevoel van welzijn te vergroten.

Maintenance

Indien de gewenste resultaten zijn bereikt is dit programma de ideale behandeling om de bereikte resultaten te onderhouden. Het geconcentreerde programma roteert door het gehele scala signalen zoals niet operatieve facelift, fijne lijnen reductie, collageen en elastine groei, ontgiften, Iymfedrainage en huidverjonging.

Non-chirurgische facelift – ultralift – ultrasound specialist

Permanent Beauty Huidinstituut en schoonheidssalon voor de omgeving

Parkstad, Kerkrade, Heerlen, Geleen, Landgraaf, Klimmen, Schinnen, Brunssum, Maastricht, Heuvelland en Zuid Limburg